سلام
تبریک میگم خیلی خوشگل شده
فقط تو بعضی از بعضی از عکسا منقارش یه جورایی پر از خط و ترکه
فکر نمیکنی کمبود کلسیم داشته باشه؟
موفق باشی
سلام...مرسی ممنون .نظر لطفتونه.
در مورد اون خط ها یه جا میخوندم که اگه منقار طوطی هامون خط خطی نباشه و گرد اینا روش نباشه باید بهش شک کرد چون احتمال بیمار بودنش هستش...(اگه منتش رو پیدا کنم حتما میزارمش تو سایت)اما در مورد ترک و کمبود کلسیم راستش نمیدونم دقیقا...ولی فکر هم نمیکنم اونقدری زیاد باشه...ولی خب بازم سعی میکنم بیشتر عذاهای حاوی کلسیم بهش بدم و ویتامین آ و د رو هم تامین کنم تا اگه خدایی نکرده کمبودی چیزی داشته باشه برطرف بشه.
قربانه شما...
سلام
خيلي حنا نازه و خشگل، خدا هر دوتون رو براي هم نگه داره .
ازش كليپ هم بذار مخصوصا از حرف زدنش![]()
تبریک می گم مهدی رو نکرده بودی حنا رو ها فک نکن نفهمیدم:smile (186): چه عکس های قشنگی هم ازش می گیری...تو مسابقه شرکتش بده بچه گناه داره
میـــــــــرسی سارای عزیز...لطف داری شما:smile (272):.خب من چیکار کنم خب بچمون ناز داره نمیومد دیگه.:smile (122):اتفاقا میخواستم شرکتش بدم ولی حنایی گفت بیخیال من اگه شرکت کنم دیگه کسی نمیتونه برنده بشه کهپس بزار جوجوهای دیگه شرکت کنن.:smile (22):نه جانه من روحیه پهلوونی میگن ورزشکاری میگن چی میگن از اونا رو داشتی؟ :71:
سلام مهدی جاان
منقار براق و صیقلی جوری که انگار پلیش کرده باشیش نشانه بسیار بسیار بدیه.... در واقع نشانه عدم تولید گرد پر یا Feather Dust در طوطیه که در این صورت باید به وجود بیماری های بسیار خطرناکی مثل PBFD شک کرد
این موضوع با منقار کاسکوی شما قضیش فرق داره.ترک های زیاد و عمیق نشان دهنده کمبود کلسیم و عدم تراکم سلول های استخوانی در منقاره.در واقع انگار که منقار پوک باشه...خیلی راحت با ضربه میشکنه و خونریزی بعدش هم خطرناکه و همیشه احتمال عفونت در محل شکستگی منقار وجود داره
موفق باشی
دلمون برای این دم قرمزی تنگ شده بود
بوووووووووووووووووووووووو وس از طرف من برای حنا کاسکوی در خانه![]()
خدا حفظش کنه برات اقا مهدی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)