علاوه بر اینها میتونید در لاله زار هم پیدا کنید البته مدل مخصوص آبشور را من فقط یکجا در لاله زار دیدم(یک مغازه شیک حدودا اواخر لایه زار قبل از میدان امام خمینی از بالا که میرید سمت راست) یک مارک آلمانی بود به قیمت 50 هزار منتها اسم مارک یادم نیست
علاوه بر اینها میتونید در لاله زار هم پیدا کنید البته مدل مخصوص آبشور را من فقط یکجا در لاله زار دیدم(یک مغازه شیک حدودا اواخر لایه زار قبل از میدان امام خمینی از بالا که میرید سمت راست) یک مارک آلمانی بود به قیمت 50 هزار منتها اسم مارک یادم نیست
ممنون از يكي از بچه ها ژرسيدم ميگفت الان دايمكس تو بازار نيست!!!!!!اسم مغازه يدتون نيست؟در ضمن اگه كسي داره ما خريداريم
اسم لامپ متال يادم آمد: Blv
لاله زار دارند. اونزمان 400 واتش بود لذا نگرفتم اما همين ماه ميخوام برم يك 150 وات 14 هزار كلوين بگيرم
سلام
يكي از دوستان كه من خيلي قبولش دارم ميگفت اگه مهتابي آكواريوم(مخصوص آب شور)ضعيف شده باشه ميشه با روشن گذاشتن اون به مدت 8 ساعت جلوي نور مستقيم خورشيد دوباره تقويتش كرد!!! فقط نبايد اصلا تو سايه باشه و 8 ساعت رو كامل خورشيد بهش بتابه!!
به نظر شما اين قضيه چقدر ميتونه جنبه علمي داشته باشه؟اصلا شدنيه؟
ممنون
مهدي
سلام
فکر نمیکنم درست باشه.
سلام
من تو رفیوجیومم هالمیدا دارم نمیدونم چرا رنگ برگها کمی قهوهای و قرمز شده رنگ نورم مهتابی صورتی کسی دلیلش را میدونه؟
کاش علتشو میپرسیدی.سلام
يكي از دوستان كه من خيلي قبولش دارم ميگفت اگه مهتابي آكواريوم(مخصوص آب شور)ضعيف شده باشه ميشه با روشن گذاشتن اون به مدت 8 ساعت جلوي نور مستقيم خورشيد دوباره تقويتش كرد!!! فقط نبايد اصلا تو سايه باشه و 8 ساعت رو كامل خورشيد بهش بتابه!!
به نظر شما اين قضيه چقدر ميتونه جنبه علمي داشته باشه؟اصلا شدنيه؟
ممنون
مهدي
پایین اومدن راندمان یه لامپ مربوط به فیلامان و گاز داخل لامپه و نمیتونه نور خورشید روی هیچ کدومش تاثیر بزاره.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.