سودابه خانم واقعا متاثر شدم
من هم با شهرزاد عزیز موافقم یک مژدگانی بزارید محلی ها طوطی تون رو براتون پیدا می کنند
سودابه خانم واقعا متاثر شدم
من هم با شهرزاد عزیز موافقم یک مژدگانی بزارید محلی ها طوطی تون رو براتون پیدا می کنند
با تشکر از همه دوستان عزیز ، تمام این کارها را کردم ، و جایزه هم گذاشتم ، امیدوارم فقط خدا کمک کنه ، به احتمال قوی این پنج شنبه می رویم امیدوارم خبری ازش بشه .
سلام دوستان خوبید ایاکاسکو رنگ پرهاش یا لکه رو پرش زده میشه سیاه دو روزه روی پرهای سینه میشا 1لکه سیاه رو میبینم .بعد برا پاهاش چیکار کنم 1 مقدار پوست پوست شده ممنونم راهنماییم کنید
دوست عزیز لطفا بخش اول سوال را واضح تر بیان کنید پوست پوست شدن پاها تا حدی طبیعی است اما اگر فراتر از نرمال باشه اولین حدث کمبود ویتامین است که با دادن مولتی ویتامین بر طرف میشه اگر حساسیت یا مشکلی پوستی باشه با اقای دکتر برهانی مشورت کنید( در بخش بیماریها)
سلام
اگر سه چهارتا شاتیز (پرهای اول تا سوم)یک بال کاسکو کنده شده باشه و دیگه بعد از گذشت 7 ماه در نیاد مشکل از کجاست.
امکان داره دوباره پر دراره یا نه؟اصلا چرا همچین اتفاقی میفته؟
ممنون
7ماه زیاد نیست در می یاد دوباره .دلیل کدوم اتفاق رو می خوایید بدونید؟اینکه چرا در نیامده یا اینکه چرا کنده شده؟ تو پر ریزی از شاه پرها هم ریخته می شه ولی دوباره در می یاد مینرال حتما تو غذاییش باشه
سلام
اصلا جای در آمدن شاه پرها صاف شده و به قولی سوراخی وجود نداره که بخاد ازش پر دربیاد.
ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.