چوبش فعلا که پاهای داود کوچک هست براش مناسبه.ولی بعدا میتونی از چوب درختان طبیعی مثل توت استفاده کنی هم کلف تره و هم صاف و صیقلی نیست.
چوبش فعلا که پاهای داود کوچک هست براش مناسبه.ولی بعدا میتونی از چوب درختان طبیعی مثل توت استفاده کنی هم کلف تره و هم صاف و صیقلی نیست.
سلام
عکسش تو قسمت پرنده اعضا هستش به اسم کاسکو امین
اینم لینکش http://www.parsipet.ir/forum/f339/عک...امین-8729/
سلام:smile (235):
ببخشید اینقدر سوال می پرسم ولی به اینا دقیق جواب بده اگه ممکنه:smile (54):
1. پسته و گردو و بادام جز غذاهای مورد علاقش هست یا نه ؟؟
2.کدوم یکی رو بیشتر دوست داره ؟؟
3.چه مواقعی این غذاها را از شما قبول می کنه ؟؟
4.مهمترین سوال اینکه چرا تو قوطی میریزی ؟؟ :smile (32):
5.موقعی که اینا رو ریز ریز می کنی خودشم می بینه یا جایی اینکارو می کنی که متوجه نمیشه ؟؟
6.اصلا می دونه جایزه چیه ؟؟سبک جایزه دادنه شما اینجوریه همیشه ؟؟:26:
ببین کلمات یا صداهایی که تقلید می کنه رو ، اگه شما بعد از تقلیدش تکرار کنی می فهمه که کدوم یکی از اینا توجهت رو به خودش جلب کرده .مثلا وقتی طوطیم می گه آبی ، این کلمه رو بین تمام حرفایی که قصد داره بزنه می گه بعد من تشویقش می کنم و چندبار دیگه می گم آبی ، باز حرف می زنه و اون وسطا دوباره می گه آبی منم باز تشویقش میکنم و کلمه آبی رو چندین بار می گم .اون لحظه شما تا شنیدی که کلمه بابا رو به صورت سوت گفت فورا تشویقش کن و بهش بگو آفرین و خودت جندین بار پشت هم و واضح کلمه بابا رو تکرار کن که بفهمه کلمه بابا تونسته توجه شما رو جلب کنه و شما داری به خاطر این کلمه تشویقش می کنی .به حرفای دیگه یا سوتهای دیگش بی توجه باش .
همه طوطی ها بازیگوشن و موقع تمرین مخصوصا حرف زدن حواسشون به همه چی هست بغیر تمرین ولی اگه گوش نمی دادن هیچکدوم الان طوطی سخنگو نداشتیم.پس همه همینجورین . اینکارش هم که چشماشو می بنده اصلا باعث نشه که شما باهاش تمرین نکنی ها مگه اینکه موقع چرت روزانش باشه که اون موقع بهتره به حال خودش بذاریش . ولی موقع تمرین ممکنه چشماشون رو ببندن اونم به خاطر اینه که چند دقیقه ای تحرکی نداشتن.این حالت هم ممکنه بیرون قفس اتفاق بیوفته هم داخل قفس ولی بیشتر داخل قفس چرتشون می گیره .
سلام .:smile (10): خیلی هم عجیب نیست البته تو اون کلیپ که یکم سنش کمتر نشون میده با توجه به قیافه و هیکل جوجه های خودم ( البته این نظر شخصیه منه ).طوطیه منم دقیقا 5 ماهش بود که کلمه جوجو ( یعنی اسمش ) رو با سوت می گفت .منم از وقتی یه ماهش بود اسمش رو صدا می کردم وقتی که سوت زدن یاد گرفت شروع کرد به تقلید سوت های ما ، آهنگ کلماتی که زیاد تو خونه تکرار می شد رو با سوت تقلید می کرد . طوطی چهارمم که تا 4 ماهگی پیشم بود و بعد فروخته شد 8 ماهگی به حرف اومد .پس خوشحال باش و باهاش مرتب تمرین کن شاید طوطی شما هم جز همون استثناها باشه که می تونه زود به حرف بیاد . :smile (170)::67:
سلام به همه
میخواستم بدونم کسی تجربه دادن انار به کاسکو رو دارهبهش بدم مشکلی پیش نمی اد اگه که میدن تا چه مقدار براشون ضرر نداده و ترش و شیرینش فرقی نمیکنه؟:smile (180):
سلام خسته نباشید.
راستشو بخایید من امسال اواخر اردیبهشت ماه این طوطی رو خریدم تا حالا هم به جز سه چهار تا پر کوچیک و یه پر قرمز رنگ و همین پری که عکسشو گذاشتم ندیدم پر دیگه ای ریخته باشه. کاسکوی من از اول که خریدم خیلی آروم و ساکت بوده و خیلی زود از قار افتاد علتشو نمی دونم چیه اما به خودم گفتم شاید به این دلیل باشه که کاسکوی چشم زرد هست و هنوز به خونمون و آدماش عادت نکرده .
تقریبا بیشتر اوقات سبزیجات و میوه تازه براش می زارم اما نمی خوره خرابش می کنه .
واقعا هفته ای 2 یا 3 بار حمامش کنم ! زیاد نیست ؟ راستی همون سشوار بعد از حموم باعث خشک شدن پرها نمی شن؟
سلام
بچه ها امروز میخام برم برا داود دستگاه بخور بخرم اگر کسی از دستگاه بخور استفاده کرده لطفا راههنمایی کنید که چه مشخصاتی باید داشته باشه بخور سرد باشه گرم باشه و اطلاعات دیگه
سلام
من امروز رفتم آزادگان برای خرید جوجه کاسکو اولا از هر جوجه ای خوشم اومد یک حلقه پاش بود میگفتن یک ملیون با چونه میشد ۹۰۰ هم خرید. بعدش هم همه کاسکو ها چشم سفید مایل به زرد بود که فروشنده میگفت چشم خاکستری یک لحظه به خودم شک کردم خیال کردم کور رنگی گرفتم .جالب اینجاست یک جارو هم پیدا کردم حلقه خالی مفروخت از بچه ها اگر کسی خواست بگه کاسکوم حلقه پاست بره یکی بخره:smile (268): . حالا نمیدونم چیکار کنم .
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)