با سلام خدمت دکتر
دکتر واسه تغذیه ی جوجه ها یک نفر میگفت سرلاک ندین چون شکر داره باعث ایجاد مشکل میشه
شما نظرتون چیه ؟ ممنون
با سلام خدمت دکتر
دکتر واسه تغذیه ی جوجه ها یک نفر میگفت سرلاک ندین چون شکر داره باعث ایجاد مشکل میشه
شما نظرتون چیه ؟ ممنون
سلام
1 سوال از آقای دکتر داشتم کاسکو من حدود 3 ماهش هست و 2 روز بود که 1 صدای عجیبی میداد و موقع مدفوع احساس کردم بهش فشار میاد بردم دکتر گفتش بیماری ویروسی گرفته و این دارو ها رو داد آموکسی سیلین 125 تا هفت روز
کالریت ( ors)
شربت موکولین تا 4 روز
شربت ب کمپلکس تا 6 روز
مصرف شود ولی این دارو ها رو که میدم اسهال شدید میگیره و کسل میشه 1 روز قطعشون کردم حالش بهتر شد ولی تا دوباره میدم اسهال میشه حتی دیروز اسهالش همراه با خون شده بود خواستم ببینم داروها رو بدم بهش یا نه ممنون از راهنمایتون
اینم صدایی که گفته بودم
MOV00024.MP4 دانلود ● آپلود سنتر اختصاصی مجموعه سایت های پارسی پت
سلام. دکتر عروس هلندی دارم. که برام 4 تا تخم گذاشته که هر تخمش یک روز درمیون بود. مدفوعش به شکل زیر میشد تو روزایی که تخم نمیذاشت و برمیگشت به حالت عادیش.
حالا بعد از 5-6 روز که مدفوعش عادی شده بود دوباره امروز صبح اینطوری شده.
میترسم بذارمش تو قفسو ببرمش دامپزشکی بعدش دیگه روی تخم نخوابه.چکار کنم. تورو خدا زود جواب بدین. ممنون
با سلام و عرض خسته نباشید.
کنار زبان طوطی خاکستری من چند روزی است یک دونه سفید ( شکل آفت دهان انسان زده) و خیلی منو تو فکر فرو برده. میخواتم ببینم مشکلی براش پیش نمیاد. هنوز که هنوزه شیطونه و فضول و چون خیلی دستیه همش میاد بوس میده. میترسم که بیماریش به من هم منتقل شه. اگه لازم میدونید عکس از دونه روی زبونش هم میزارم.[IMG]
[/IMG]
سلام دکتر
دیشب حال یکتا خوب نبود زنگ زدم بیمارستان تشریف نداشتید.امروز صبح یکتا مرد
با سلام خدمت آقای دکتر
دکتر خاکسنری من جدیدا میره کف قفس و بعضی موقع ها ولو میشه به طور کامل جوری که از دور نگاه میکنی میگی خاکستری مرده
اینم بکی از عکس هاش که اینطوری خوابیده تازخ تو این عکس به طور کامل ولو نشده :
حالت های عمومیش هم طبیعیه و فوق العاده شیطون و سرحاله و از در و دیوار میره بالا،غذا خوردنش هم طبیعیه و فضله اش هم هموطور که تو عکس مشخصه،طبیعیه
این حالت خطرناک نمیتونه باشه ؟
با تشکر از زحمات شما
سلامسلام. دکتر عروس هلندی دارم. که برام 4 تا تخم گذاشته که هر تخمش یک روز درمیون بود. مدفوعش به شکل زیر میشد تو روزایی که تخم نمیذاشت و برمیگشت به حالت عادیش.
حالا بعد از 5-6 روز که مدفوعش عادی شده بود دوباره امروز صبح اینطوری شده.
میترسم بذارمش تو قفسو ببرمش دامپزشکی بعدش دیگه روی تخم نخوابه.چکار کنم. تورو خدا زود جواب بدین. ممنون
فعلا نگران نباشید
برهانی کیا
سلامبا سلام خدمت آقای دکتر
دکتر خاکسنری من جدیدا میره کف قفس و بعضی موقع ها ولو میشه به طور کامل جوری که از دور نگاه میکنی میگی خاکستری مرده
اینم بکی از عکس هاش که اینطوری خوابیده تازخ تو این عکس به طور کامل ولو نشده :
حالت های عمومیش هم طبیعیه و فوق العاده شیطون و سرحاله و از در و دیوار میره بالا،غذا خوردنش هم طبیعیه و فضله اش هم هموطور که تو عکس مشخصه،طبیعیه
این حالت خطرناک نمیتونه باشه ؟
با تشکر از زحمات شما
نه اصلا جای نگرانی ندارد.
برهانی کیا
سلامبا سلام و عرض خسته نباشید.
کنار زبان طوطی خاکستری من چند روزی است یک دونه سفید ( شکل آفت دهان انسان زده) و خیلی منو تو فکر فرو برده. میخواتم ببینم مشکلی براش پیش نمیاد. هنوز که هنوزه شیطونه و فضول و چون خیلی دستیه همش میاد بوس میده. میترسم که بیماریش به من هم منتقل شه. اگه لازم میدونید عکس از دونه روی زبونش هم میزارم.[IMG]
[/IMG
اگر در حال بزرگ شدن نباشد و باعث کاهش اشتها نشده باشد نیازی به مراجعه نیست.
جیره کاسکو حتما اصلاح شود.
برهانی کیا
برهانی کیا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.