سلام
منم فکر میکنم که حالا زود باشه و کلماتی رو که با سوت میگه روو تکرار کن این لینک میتونه بهت کمک کنه
http://www.parsipet.ir/forum/f637/%D...54/index3.html
سلام
منم فکر میکنم که حالا زود باشه و کلماتی رو که با سوت میگه روو تکرار کن این لینک میتونه بهت کمک کنه
http://www.parsipet.ir/forum/f637/%D...54/index3.html
بچه 1 سوالی که برا من پیش آمد این هست که آقا داود من مدفوعش سفت هست و اصلا با آب همراه نیست به نظر شما این شک برانگیز نیست؟
و 1 سوال دیگه که داود ما 1 صدای عجیبی در میاره غار نیست ولی مثل مرغیه که میخاد تخم بزاره بعضی وقتها هم می خونه که این عادی هست ولی اون صدا به نظرم طبیعی نیست انگار ناله میکنه اگر میشه راههنمایی کنید مال سنه کمش نیست شاید بجای جیک جیک این صدا رو در میاره انگار میگه وووو ووووو ووووو وووووو ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان کاسکوی چشم زرد چقد طول می کشه که به حرف بیاد ؟
سپیده جان متشکر باید بگم از اونجایی که عسل هنوز هم کمی وحشی تشریف داره نمی تونم زیاد از نزدیک باهاش تمرین کنم باید فاصلم رو حداقل تا 2 متر نگه دارم که فکر میکنم به من کم توجه بکنه ولی در روز که مشغول کارهای خودم هستم صداش میکنم و باهاش حرف میزنم ولی صدای خودم رو براش ضبط کردم مواقعی که خونه نیستم عسل تنهاست یا حتی بعد از ظهر ها که خودم استراحت میکنم براش میزارم بیشتر وقتهایی که تنهاست میزارم که چون خونه آرومه و کاری نداره بکنه تمرکز کنه و گوش بده ولی یه چیزی هم هست با سوت گفتنش اونقدر واضح هستش که اگه پیش کسی که تا حالا اون رو ندیده بگه کاملا متوجه میشه که چی گفته البته عسل رو داره سعی میکنه که بدون سوت ادا کنه به همین خاطر باید دقت کرد تا متوجه شد یه مطلب دیگه 3 روزی هستش که قفسش رو از روی میز گذاشتم روی زمین خیلی خوب با موضوع برخورد کرد میترسیدم دوباره پرهاش رو بجوه که خدا رو شکر این کار رو نکرد ولی کمی آرومتر و ساکت تر شده سر و صداش نسبت به قبل کمتر شده که امید وارم به همون حالت قبلی برگرده البته این رو هم بگم که فقط میز رو برداشتم جای قفس رو عوض نکردم
aminvictor از شما هم متشکرم
سلام .همونطور که تربیت و رام کردن یه کاسکوی چشم زرد ممکنه طول بکشه ، برای به حرف آوردنش هم ممکنه زمان بیشتری نیاز باشه . هم بستگی به خود طوطی داره که با چه سرعتی رام بشه و به صاحبش اعتماد کنه و هم بستگی به صاحبش داره که چقدر براش وقت بذاره . نمیشه گفت چقدر طول می کشه چون کاسکو هایی باسن پایین هم بودن که دیر به حرف اومدن یا دیر رام شدن و کاسکوهای چشم زردی هم هستن که با ارتباط خوبی که صاحباشون باهاشون برقرار می کنن مثله کاسکو هایی که تو سن خوبی برای رام کردن هستن ، رام شدن و به حرف اومدن .پس جدا از خود طوطی باید دید صاحبش چقدر برای به حرف آوردنش تلاش می کنه :smile (248):
غذاشم سلام
1 چیز دیگه که از داود دیدم اینه که وقتی میخاد دستشویی کنه به سختی هست و 1 جیغ هم میکشه اگر میشه کمک کنین که مشکلش سریع بر طرف بشه غذاشم کم شده
نه دوست من این که میگی به سختیه،کاملا طبیعیه،جیغ نمیکشه،گاهی اوقات خاکستری ها موقع فضله کردن،برای اینکه بتونن حد اکثر فضله رو به بیرون هدایت کنن،نیرو وارد میکنن که اون صدا به خاطر همین نیروس تا عضلاتشون رو منقبض کنن تا فضله بیاد بیرون،ضمنا با این حرکت،احتمال ابنکه فضله به پر های نزدیک مقعد بچسبه،کم میشه
اما در مورد غذا خوردنش باید بیشتر توضیح بدید
کاسکوی چشم سیاه و چشم دودی،نگهداریش خیلی سخته و نگهداریش واسه شما که معمولا خونه نیستین و تجربتون هم کمه،یه مقدار سخته و اگه شما خاکستریتون رو نخریده بودین،من به شما اصلا توصیه نمیکردم چشم سیاه بخرین
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که : امیدوارم از عهده نگهداریش بربیای
ممنون از پاسخی که دادین
از صبح غذا نخورده ولی کاملا سر حال هست ولی 2 الی 3 روز میشه که یک صدای عجیب در میاره مثل مرغ از قفسم که میاد بیرون بازم همون صدا رو میده و منو که میبینه بیشتر میشه و اینم بگم که فضلش خیلی کوچیک شده و کم اگر میشه راههنمایی کنین اگر لازمه تا همین حالا ببرم دکتر میدونم اگر بردم دکتر میگه بیا واکسنشم بزنم اگر گفت بدم بزنه؟
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)