ویرایش توسط nima.d : 30th June 2010 در ساعت 11:52 PM
سلام دوست عزیز
یک ویروس که بتونه سیستم ایمنی این دو پرندرو مورد حمله قرار بده بسیار کمه!
من فکر می کنم بهترین گزینه برای شما یه تیمنه زیر 2 سال و بالای 1.5 سال باشه سن پرنده ارتباط مستقیم با قدرت ایمنی پرنده داره بهتره ریسک نکنید
به دلیل کمتر وارد شدن کلی طوطی ها و مخصوصا تیمنه تقریبا قیمت معمولیه
بنده نظرمو عرض کردم تصمیم گیرنده شمایید
اما بازم میگم شما که تجربه تلخ هم دارید سمت کم سن ها نرین اگر هم مشکلی پیش نیاد استرسش اذیتتون میکنه!
فکر میکنم بخاطر استرس باشه غذایی متنوعی بهش بده سر شار از سبزیجات
و شاه دانه اگه نمیخوره خیس بده وقتی بعد دو روز میخواد جوانه بزنه بده بخوره نتیجشم بگو ( آرام جان برای طوطی شما هم توصیه میکنم اگه می خواید فعالتر بشه اما زیاده روی هم نه نوعی مستی و شادی در طوطی به وجود میاره)
عکس بزارید
غذاهای دیگه رو در ظرف تخمه بریزید و ظرف رو نشورید تا بوی تخمه بده
از اون روش برای ذرت استفاده کنید حتما
آزاد بودنش هم یه مشکل به حساب میاد البته میتونه بشه!!
تبریک میگم بخاطر علاقتون بنده که اطمینان دارم که شیرینی به حرف آمدنش رو هم میخوریم
براتون در بخش مربوط مقاله قرار دادم
آرام جان میدونید بنده تیمنه دارم به همین دلایل که فرمودید و لطف و راهنمایی های آقا تیمنه رو انتخاب کردم
حالا به چشم میبینم که واقعا این که میگن اجتماعی تره ( پر رو تر) درسته و کاملا نترس نه از کسی و نه از چیزی مثل اسباب بازی شدیدا هم کنجکاو در جریانی که میتونه در قفسشو باز کنه بیاد بره روی قفس و جالبه وقتی از دوز صدامو میشنوه تند میره توی قفس و در رو هم میبنده!!!
کنگو به دلیل جثه بزرگتر و روشن تر بودن و سود بیشتر ( قیمت خرید برای فروشنده ها تفاوت چندانی نداره اما فروش...)
فکر نمی کنم جز پر رو و جرات تر بودن تیمنه ها تفاوتی داشته باشن که این هم بسته به نظر شخصی هر کس عیب یا حسن به حساب میاد!
بیرون بودن کاسکو به خاطر این توصیه نمیشه که اگر شرایط عوض شه اون حیون میمونه و عادتش که قفس واسش تنگه و فشار عصبی به اون بیچاره
و یکم فکر میکنم کمتر میل به سخن گو شدن نشون بده که در این مورد اختلاف نظر زیاده!
تفکردنش کاملا طبیعیه ادامه بده عزیز
ویرایش توسط EMPEROR : 1st July 2010 در ساعت 01:30 AM
سلام دوست عزیز
خواهش ... به عقیده همه اساتید دو سه ساعت در یه زمان مشخص به این دلیل که همونطور که دوستمونم گفت بعدا دچار مشکل نشه یعنی یا خود شما بعدا به دلایلی نتونید اونو آزاد بزارید یا اصلا نتونید نگهش دارید و ردش کنید آینده نگر باشید این چند روزو نبینید اون موقع هست که شما بزرگترین ظلمو در حق اون کردین چون هر کسی نمیتونه اونا رو آزاد بزاره پس از فشار عصبی پر کن میشه ... سیب و هر میوه و چیزی که بهش بدین همینطوره اول پرت میکنه بعدا خورد میکنه میریزه بعد یواش یواش مزه مزه میکنه اگه دلش خواست یکم میخوره
ماله من فقط سیب زرد میخوره سیب قرمز سیب سبز لبنانی سیبک کوچیک چه ترش چه شیرین نمیخوره هر کدوم یه مزاجی داره
سلام. كمكم كنيد دوستان. طوطي من اسهالش بيشتر شده و سر و صداش كم تر. البته جنب و جوش خيلي معمولي داره و غذا و آبش رو هم مي* خوره. هر كاري كردم آب سيب گير بيارم نشد. خودم هم تو خونه آبميوه گيري ندارم. بعد هم آقاي آژيده گفته آب سيب درمان نيست. عسل خوب هم گير نياوردم. همه عسلها از اين شركتي* ها و بازاري ها است. نمي دونم از كجا بايد عسل خوب گير بيارم. حتماً با آقاي دكتر برهاني كيا تماس مي* گيرم و مي برمش پيش اون ولي تا اون موقع نمي دونم بايد چي كار كنم.
ویرایش توسط NoVA_S : 1st July 2010 در ساعت 12:57 PM
سلام کاسکو من یه سری حرکت غیر عادی انجام میده هی گردنشو میبره بالا هی میاره پایین ببینین ببرمش دکتر؟
آقا دارم دانلود میکنم اما ای کاش حجمشو کم میکردی تا همه بچها بتونن دانلود کنن.
آقا دیدم فقط وقتی سلام بهش میدی سرشو این جوری میکنه؟
من قبلا 3کلمه آرام...بگو.....سلام....رو با آرام کار می کردم.ولی به گفته اقا بگو رو خذف کردم..به جاش بابا رو جایگزین کردم...
الان 3کلمه آرام...بابا.....سلام.....رو باهاش کار می کنم. اما احساس می کنم کلمه .(آرام)و(بابا)اهنگشون مثله همه. حالا می خوام بدونم ممکنه این کلمات به دلیله این که اهنگشون مثله همه طوطی من نتونه یعنی گیج بشه نتونه بگه؟اگه این طور هست حذف کنم.؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)