سلام.تو پر ریزی پرهای دم و بال هم میوفته؟؟؟ چقدر طول میکشه در بیاد؟؟؟
سلام
دوستای خوبم مرسی از کمکتون
سانی از دیشب دیگه وقتی کاور میکشی جیغ نمیزنه و میزاره من بخوابم:71:
اما هرچی من میخورم جیغ میزنه اونم میخواد منم مجبورم برم دور از چشم اون بخورم:smile (216):بچه اینقد شکموو بعیده:71:
سانی دیشب یهو وحشی شد اما از صبح باز بهتره و با من یکمی دوست اما بقیه میان خیلی وحشت میکنه سر همین هیچکی جق نداره جز من نزدیک محدوده قفس بشه واگر نه اقا جیغ میزنه:smile (35):
از امروز صبح دیگه سانی همه میوه ها رو میخوره منم دنبال نوشتن یه غذایی کامل هستم تموم شد میزارم اینجا اگه مشکلی داشت با کمک شما از بین بره !:smile (3):
ممنونم:smile (4):
سلام
بنده هم نظرم رو عرض میکنم
1- عطسه بدون اب ریزش و بی حالی معمولا برای داخل شدن یک جسم خارجی در بینی هست عروسها بخاطر بازی و کف گردی زیاد معمولا گرده های بلند شده از کف رو استشمام میکنند شاید دلیلش این باشه و شاید هم از داخل ظرف تخمه چیزی وارد بینیش شده به هر حال اگر خودتان میتوانید داخل بینیش رو تمیز کنید و گرنه حتما به دامپزشک نشان دهید چون میتونه یک نوع بیماری هم باشه و اگر جسمی بالای حفره بینی گیر کنه عفونت میکنه و .....
2-تخمه یکی از تنقلات هست برای عروس . عروسها یکی میخورند 10 میریزند . تخمه رتا روزی یکبار انهم کم در ظرف بریزید تا بیرون نریزه بیشتر سعی کنید سبزیجات حبوبات و ارزن و تخم کتان بهش بدین.
3-کاور همانطور که قبلا عرض کردم باعث میشه پرنده احساس امنیت کنه در نتیجه آرمش بیشتری خواهد داشت البته عروسها کلا جیغ جیغو هستند و زیاد با کاور ساکت نمیشن ولی بودن کاور بهتر از نبودن !
* داشتن عروش و نگهداریش در دراز مدت را هر ادمی نمی تونه انجام بده
امروز اومدم دیدم شاه پر اول عروسم شکسته:smile (187): ترمیم میشه؟؟؟چیکار باید بکنم؟؟
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)