وااااااای خیلی خیلی نازه سارا جون><
وااااااای خیلی خیلی نازه سارا جون><
مرسی از همه دوستام
اینم یه نگاه کلی به گذشته و حال مای پت من:smile (249):
![]()
چه کار جالبی انجام دادی سارا جون. مرسی . خلاقیت به این می گنا :smile (253):
مرسی بهنوش جونم اینم یکی دیگه از عکس هایی که تو دوست داری:smile (91): ژست و ببین فقط:smile (111):
![]()
جدا این فسقلی چرا این طوری می شینه. شکمش رو ببین. :smile (23): کیف می ده چلوندنشخیلی ماهه .
و نبرد تنگا تنگ پیشیم با لاک پشتم:59:
قبل از جنگ=========>
بعد از جنگ=========>
![]()
ای جانم. پلنگ کوچولو. :79: از گلوش چسبیده فسقل . چقدر تو خشنی بچه :smile (267):
بابا شما ترکوندی !!!! چقد PET تا حالا نگه داشتی !!! اکثرا هم زییان،فقط اون عکس اولیه یکم بی کیفیته و نمیشه زوم کرد و یا جزئیات بهنر دید !
فقط تو این همه PET که داشتی،یه چیز رو ندیدم ! African Grey Parrot ! چرا تا حالا خاکسنری نداشتی ؟!
بهنوش جون همین بلا هارو سر من هم میاره:smile (183):
مرسی دوست خوبم..اره تا حالا کاسکو یا همون طوطی خاکستری نداشتم اما خوب خیلی دوست دارم ،....در اینده نزدیک ایشالا. ..![]()
:smile (105): الهی . سارا جون دلم برات سوخت . الان دارم تصورت می کنم با این فسقلی که این شکلی درگیرید با هم -------------> :smile (9):
ویرایش : ولی چه شانس خوبی داشته که توسط یه آدم خیلی خوب پیدا شد و حالا توسط یه آدم خیلی خوبه دیگه داره نگهداری می شه :smile (178):
ولی کار خیلی خوبی می کنی که بهش اسباب بازی می دی . این طوری اونا رو گاز گازی می کنه دست تو هم در امان می مونه :smile (23):
ویرایش توسط hsoonheb : 5th August 2011 در ساعت 10:51 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.