آقا این شاه طوطیت طی چند روز پرهاشو این جوری کرد؟
آقا این شاه طوطیت طی چند روز پرهاشو این جوری کرد؟
ویرایش توسط ardi1234 : 28th June 2010 در ساعت 06:59 PM
من این عادت بد رو دارم که پرنده هام رو زیادی لوس میکنم و زیاد آزاد میذارم. توی قفس اسباب بازی های چوبی رو بسرعت میجوه و خراب میکنه وقتی هم که توی اتاق آزادش میذارم چنان مشغول فضولی و تخریب میشه که فکر میکنم اگر مجبور باشه یکروز توی قفس بمونه بترکه! اما میدونم که دلیلی بر عدم اشتباه من نمیشه.
من تا حالا باهاش سوت کار نکردم که حالا بخواد جواب بده. همیشه فقط دو کلمه "سلام, خوبی" بوده. تازگیا وقتی آروم میشینه کلی با خودش صداهای عجیب غریب در میاره. وقتی هم که وسط غرغرش چیزی بگم کلا یک چیزه کاملا متفاوت جواب میده. خلاصه اگر طوطی شما زودتر بحرف بیاد حسابی حسود میشم![]()
دوست عزيز يكي از روشهاي جلو گيري از پر كني (نه درمان ريشه اي) اين هست كه مايعي رو به بدن طوطي بپاشيم كه بد بو و بد مزه بشه و طوطي بدش بياد كه منقارش رو به پر هاش بزنه....اين اسپري هاي آلماني ضد پركني هم كه مدتي هست وارد ايران شده فلسفش همينه....قديمي ها هم بر همين اساس سركه سفيد به پر هاي طوطي مي پاشيدن تا طوطي بدش بياد و سراغ پر هاش نره...به نظر من بايد ريشه اي بيماري پر كني مداوا بشه يعني اگر منشاء اون مسائل روحي هست براش يك جفت گرفته بشه و اگر انگل و بدي رژيم غذايي هست اونها مداوا بشن تا خود طوطي ديگه پر هاش رو نكنه و نجوه.
من خودم يك ملنگوي افريقايي نوك مشكي ماده رو ديدم كه صحبت هم مي كرد و پر كن شده بود و صاحبش يك ملنگوي نر وحشي مدتي پيشش انداخت و بكلي پر كني ملنگو خوب شد اما تا ابد ديگه بايد اون جفت در كنارش باشه تا ديگه پر كني نكنه...اين هم يك راه درمان پركني هست.
سلام آقا .پرهای شاه طوطی ماده که تازه خریدم زیاد مرتب نیست.پرهای نر هم که خودتون دیدین.میخوام برن تولک.هر دوتاشون.چی بهشون بدم که شروع کنن به پر ریزی؟در ضمن نر قبل از پر کنی خیلی خیلی رام و دستی بود.اما الان اصلان نمیزاره بهش دست بزنم
سلام. من اين 7 صفحه شاه طوطي رو خوندم و يه سئوال برام پيش اومده. جوجه سرنگي شاه طوطي تا چه زماني بايد با سرنگ تغذيه شه؟ يعني از زماني كه يك جوجه سرنگي بگيريم چقدر طول مي كشه تا دون خور شه؟
سلام
بستگی به سن شاه طوطی داره که میخرید
معمولا تا نزدیک 2 ماهگی باید با سرنگ غذا بگیره
یه سر به سایت زیر بزنید....مراحل رشد شاه طوطی رو از یک روزگی تا 4 ماهگی با عکس نشون داده
http://www.mylittledarlings.com/alexandrines.html
بابک آژیده
ویرایش توسط بابک آژیده : 14th July 2010 در ساعت 11:17 AM
سلام
طوطی من موقعی که خریدمش حدوده 4 ماهش بود و پرهای تیره ای به وضوح در قسمت طوقش بود که راحت میشد گفت نره. اما الان که تقریبا از اولین پرریزیش در اومده اون پرهای تیره خیلی کم شدن. طوری که دیگه میشه به نر بودنش شک کرد.
یعنی اون طوق اول نشون دهنده چیزی نیست؟ یا ممکنه که در پرریزی بعدی دوباره پرهای تیره در بیاد؟ (نر یا ماده بودنش برای من مهم نیست, ایشون فعلا مهمونه هست حالا حالا ها)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)