[QUOTE=misha;3274]انواع كاسكو : كنگو ، تيمنه ، پرنسيس
1. كنگو : پر و بال خاكستري ، دم سرخ ، دم در كمتر از يك سال سرخ با لبه هاي سياه ،*منقار كاملاً*سياه ، بسيار باهوش است ، در حد يك كودك چهار ساله مي فهمد ، قدرت زيادي براي تقليد صداي آدم ندارد ولي خوب ارتباط برقرار مي كنند . كم جيغ مي زند و بسيار حساس است .
این درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟ نوشته شده کنگو قدرت تقلید صدا ندارددددددددددددددددددددد ددددد
ممنونم آقاي آژيده. واقعاً خيالم رو راحت كردي. جان هم همش مي*گه صبر. صبر. صبر حالا سعي مي*كنم صبورتر باشم.
مهم نیست که چه ساعتی میخوابن .... مهم اینه که هر جوری که عادتش دادید همونجور ادامه بدید....اگر همیشه ساعت 3 شب میخوابه مهم نیست...مهم اینه که همیشه 3 بخوابه نه اینکه یه شب 1 و شب دیگه 5 !!!!
بابک آژیده[/quote]
سلام آقا بابک
سر ساعت خوابیدن درسته ولی به نظر من دیر خوابیدن درست نیست چون اینا باید ده دوازده ساعت خوب بخوابن و مثل ما آدما هم صبح یه پتو نمیکشن رو سرشون تا لنگ ظهر بخوابن صبح زود به طور غریضی بلند میشن اگه شب ساعت 3 بخوابن و 6 صبح بلند بشن به نظر شما مشکلی نداره شاید بگین تو روز میخوابن ولی خواب و چرت روز نمیتونه خستگی اونا رو در بیاره و استراحت کاملی نیست برای همین کسل میشن و به مرور بیمار میشن پس بهتره که هم سر ساعت بخوابن هم دیر تر از 11 شب نشه
برای اینکه سیستم بدنشون عادت میکنه سر یه ساعت بخوابه یعنی اگه چند شب ساعت 10 بخوابه فرداش سر ساعت 10 خمیازه میکشه و خوابش میاد و اگه نتونه بخوابه کسل میشه و به مرور این اختلاف زمان خواب باعث بیماری میشه خود ما هم اگه هر شب سر یه ساعت بخوابیم و یه شب دیرتر فرداش کسلو عصبی و خسته میشیم و بی خوابی در ما و اونها دراز مدت باعث کوتاهی عمر و خیلی بیماریها میشه
[quote=aram;3278]نه دوست عزیز مگه میشه همچین چیزی مگه آلکس باهوش ترین کاسکو جهان کنگو نبود احتمالا اشتباه لپیه یا کلا اشتباهه شما خودتو ناراحت نکن
به مرور بهتر میشه به نظر من اما همونطور که دوستان گفتند خصوصیات متفاوته
قبول دارم بنده هم کارمندم اما 7.30 باید پاشم نه 6!! این آقا پسر 6 یه انقلاب به پا میکنه بی چارچه
که البته جدیدا با پارچه هم داره این کارو میکنه که تو دلیلش موندم
فکر می کنم یا ضخامت کم یا پوشش کامل نیست(رنگ سفید)
ایمان جان نظرت چیه؟
واضحه سیکل باید ثابت باشه طوری که مکانیزم طی شه به گفته دوستان برنامه باید سر جاش باشه
اما منم فکر میکنم 11 12 به بعد دیگه برای خواب کاسکو دیره بطور طبیعی 11 دیگه جنب و جوش ندارن( مال خودموعرض میکنم)
از پارچه هم برای آرامشش استفاده میکنم
[quote=aram;3278]کاملا مشخصه که اشتباهی صورت گرفته حالا یا از منبع یا از تایپ!!
میشه یکی از دوستان لطف کنه شماره بیمارستان کامرانیه به من بگه؟
سلام حسین جان
اول از همه پارچه باید آنقدر زخیم باشد و رنگ روشن که نور از آن رد نشه و بزرگ باشه که کله قفسو بپوشونه یعنی دیگه توی قفس هیچ نوری رد نشه ولی این به آن معنی نیست که ما روی اونو بپوشونیم ولی تو خونه سرو صدا باشه نه در صورت بروز نور میشه پارچه انداخت که بخوابه ولی دوستان اگه سرو صدا باشه اون نمیتونه بخوابه پارچه جلوی نورو میگیره نه صدارو
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)