سلام بالاخره من جوجه عروسمو گرفتم ولی بجای 4ماهه 2ماهه گرفتم عکسشو میذارم ببینید و نظرتونو لطف کنید بگید
ابته عکسا خیلی واضح نیستند سعی میکنم عکسای بهتری بگیرم
![]()
سلام بالاخره من جوجه عروسمو گرفتم ولی بجای 4ماهه 2ماهه گرفتم عکسشو میذارم ببینید و نظرتونو لطف کنید بگید
![]()
سلام. عروسایی که فقط بغل هم نگه داری میشن هم نیاز به واکسن دارند یا نه؟؟؟؟ یه توضیحی هم درباره ی واکسنشون بگین
[QUOTE=nafiseh65;32727]سلام بالاخره من جوجه عروسمو گرفتم ولی بجای 4ماهه 2ماهه گرفتم عکسشو میذارم ببینید و نظرتونو لطف کنید بگید
سلام خیلی خوشگله.مبارک باشه.یکم لاغره که با رسیدگی خوبتون درست میشه.ببخشید برنجه جلوش؟اصلا خوب نیستا.
راستی نوع آوازش چطوریه.
واکسنو فقط جای مطمئن تزریق کنید چون اگه فاسد باشن...
اگه میتونید ببریدشون ÷یش دکتر برهانی کیا.
[QUOTE=nafiseh65;32727]سلام بالاخره من جوجه عروسمو گرفتم ولی بجای 4ماهه 2ماهه گرفتم عکسشو میذارم ببینید و نظرتونو لطف کنید بگید
سلام
نفیسه خانم
مبارکه چه عروس خوش رنگی به نظر من میتونه نر باشه! ولی همانطور که دوست عزیزم فرمودند نیاز مبرم به یک دوره بدن سازی و حجم داره!
گرچه یکمی دیره ولی سریعا به تقویتش اقدام کنید.
خوب این شاید سوال نفیسه جان نباشه . اما سوال من هست . چطوری باید ککاتیل یا عروس هلندی رو تقویتش کرد ؟؟
ویرایش توسط hsoonheb : 31st July 2011 در ساعت 12:25 AM
سلام عزیزم. آخه اولش بلد نبود بره رو چوب ولی الان گذاشتم بالا ظرفشو:smile (204):
سلام مرسی. بله برنج براش گذاشتم. چرا خوب نیست؟؟؟؟ آخه دیدم سفیده تخم مرغ زود خراب میشه فقط وقتی خودم پیشش هستم بهش میدم. آوازش هم هراز گاهی یه صدایی میده به موسیقی فیلم واکنش نشون میده
سلام آقای فائقی نژاد ممنون میشه یکم بیشتر توضیح بدید!! چیکار کنم که خوب بشه؟؟؟:smile (119):
ممنون عزیزم منم دقیقا همین سوالو دارم اگه دوستان میتونن راهنماییم کنید چون این اولین باره که عروس دارم:smile (23):
سلام.برنج چربه.نمک داره و اصلا خوب نیست این همه چیز عالی خب از اونا بهش بدید.
ببخشید صداش تک تنه یا مثل قناری آواز میخونه؟من برعکس استاد فائقی حس میکنم ماده باشه.البته بگم که هیچی معلوم نیست.
برای تقویتش هم باید یک رپیم غذایی کامل براش در نظر بگیرید.هفته ای دوبار هفت تخمه و جوانه گندم.سبزیجات.هر روز بروکلی و هویج و ذرت.سیب و میوه های مناسب دیگه.از قطره مولتی ویتامین هم استفاده کنید خوبه.
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)