ممنون دوست عزیزم
فروشندش گفت این نژاد بزرگش هست که بعد چند وقت یه کوچولودیگه از اینی که میبینید بزرگ تر میشه ، 20.000.000ريال البته 22.000.000 میگفت
در مورد سوالتون در رابطه با اون غذا اطلاعی ندارم . دوستان دیگر کمکتون می کنند حتما .
سلام
کوچولوی نازتون مبارک باشه امیدوارم روزای شادی با هم داشته باشید
سلام
خیلی نازو خوشگله انشاالله همیشه سالم وسر حال باشه
سلام مبارک باشه
جوجوی خیلی نازیه
از طرف من بخورش حسابی![]()
واقعا" هم مثل برفه
خیلی قشنگه مبارک باشه یه عالمه
منم می خوام:smile (111):
من خیلی کاکادو دوست دارم خیلی خوشگله ! مبارکت باشه عزیزم خیلی دوست داشتنیه !:smile (272):
سلان دوست عزیز
ابتدا که باید بهتون تبریک عرض کنم و مبارکتون باشه. در رابطه با اندازه جثه که فروشنده گفته این کاکادو یکی از نژادهای بزرگ هست ولی از این بزرگتر هم هست!
ولی در رابطه با سن پیشنهاد میکنم به چندتا خبره نشان بدید و مشورت بگیرید. سنش به نظر بنده بیشتر از این حرفا است.
در رابطه با تغذیه هم شیر خشک واز این قبیل اصلا نیازی که نیست مضر هم میتونه باشه! برای کاکا دو از های غذایی ذکر شده در بخش تغذیه استفاده کنید . استحمام کاکادو خیلی مهم است حتما 2/3 روز یکبار حمام بدید. ذزت بزای کاکادو خیلی مفیده سیب خیلی خوبه البته یک دانه سیب گلاب هر 3 روز. سالاد میوه که در ان از فلفل استفاده شده باشه بسیار مفیده سعی کنید به خوردن قلم مرغ عادتش بدید که سر شار از کلسیم است . کلم بروکلی در سالاد استفاده کنید . وسایل بازی در دسترسش بگذارید که امان از جیغ کاکادو ! امیدوارم برفی هم مثل فردی من ساکت باشه .(فردی من هم شانسی اینجوری از آب در آمد)
اگر کمک دیگری از بنده ساخته بود در خدمتم.
سلام
ممنونم از نظر تون این برفی تو عکس خیلی بزرگ تر از سنش نشون میده ولی از رو پاهای نرم و جَونش و پر و بالی که هنوز کرک داره و کامل باز نشده میشه متوجه شد که جوجه ست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.