سلام سپیده جون
رُشا میگه زود بیاین من از خجالت جوجو در بیام :smile (122):
ممنون بابت عکسا :smile (272):
نه بابا بهنوش جان پسرش اخلاق نداره که داشت منو دخترمو میخورد فقط 3 بار نشست رو سر من که فراریم بده:smile (21):
سلام سپیده جون
رُشا میگه زود بیاین من از خجالت جوجو در بیام :smile (122):
ممنون بابت عکسا :smile (272):
نه بابا بهنوش جان پسرش اخلاق نداره که داشت منو دخترمو میخورد فقط 3 بار نشست رو سر من که فراریم بده:smile (21):
خوب دیگه. باید غیرت و جذبه اش رو نشون بده . نمی شه که آخه :smile (273):. الهی چقدر قشنگ یواشکی نگاهش می کرد . معلومه که خوشش اومده اما غرورش رو نمی شکنه. :smile (6):
الهی بگردم چقدر این دوتا بامزه شدن
ببخشید یه نکته اخلاقی دیدم توعکسا
قضیه این نوک دادن آخری چی بود؟؟؟؟؟؟؟
تازه میگه تحویل نگرفتن همو:smile (127):
سلام .بهنوش جونم .چشمات قشنگ می بینه .نه بابا روشا از الان با مادر شوهرش بده وای به حال اینکه عروسم بشه:smile (154): .پسرمو داشت می خورد .تخت جوجو رو داشت اشغال می کردنمی خواد همینجوری دوست بشن کافیه .
حتما حتما میام با جوجو :smile (15):
پسر بیچاره من اخلاق نداره ؟؟ اینقدر رفت طرف روشا .روشا می خواست بزنتش .تازه اون صحنه آخرو ندیدی .داشتی میرفتی .جوجو حواسش نبود داشت پسرمو کور میکرد :smile (100): تو رو که معلومه هی می رفتی کنار تخت میموندی خوشش نیومد خواست بیرونت کنه از اتاق:smile (186): . روی سرت هم می نشست می خواست امتحانت کنه ببینه چقدر تحمل داری. دختر تو رو با اون هیکلش جوجو چجوری می خواست بخوره آخه :94:.
نه بهنوش جون پسر من مثل منه :smile (111):.مغرور نیست خدا رو شکر .آروم آروم میرفت سمتش که منقار روشا رو بگیره روشا نمی ذاشت :smile (186):.
سلا مرسی نفیسه جون .این آخری تند منقار همو گرفتن و رفتن عقب . اصلا منظوری نداشتن به خدا :smile (119):
ویرایش توسط sepideh : 22nd July 2011 در ساعت 09:17 PM
سلام.
بی نهایت لذت بردم خیلی باحال بودن :smile (136):
امیدوارم جفتشون همیشه سالم باشن
ایشالا عروسیشون :smile (248):
سلام سپیده جون
واییییییییییی خیلی با مزه بود کلی خندیدم:smile (95):عکسا خیلی با نمک بود مخصوصا اخری:smile (6):
جوجو که واقعا معلومه مهمون نوازه سنگ تموم گذاشته بمیرم چه حرصی میخورد روشا داشت دنبال اسباب بازی میگشت:smile (151):
دست شما و محبوبه جون درد نکنه :smile (111):
وااااااااااااای خیلی خیلی خیلی جالب و بامزه بود .
تو عکس اخری معلوم کم کم دارن دوست میشنا ، محبوبه فک کنم 1 ساعت دیگه میموندی خونه سپیده اینا دیگه کار تموم بود ، ایشالله دفعه بعد شما عکسای جوجو و رشا رو بذاری ببینیم که دوست شدن .
خیلی لذت بخش بود عکسا .مرسی
چه جیگرهایی هستن اینا...
خدا واستون حفظشون کنه.
انقدر دلم وا شد این فینگیلی ها رو دیدم:smile (144):
سلام
مثل هميشه عكسهاي خيلي خيلي زيبايي بود. اميدوارم هر چهار تايي سالهاي سال با هم ديگه دوست باشيد.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)