سپیده جونم این جغد جوجه است ... وقتی جوجه باشند مثل یک گلوله پشمک می مونن بعدا که بزرگ تر بشه این کرکهای پشمکی جای خودش را با پرهای مخملی عوض می کنه............
ادامه عکسهای غرفه باغ وحش مشهد:
یه عکس دیگه اما از خبرگزاری مهر
مرسی از عکس ها . اون اولیه که پیتون آلبینو هستش . اما دومی رو هم دوست دارم بدونم چیه ؟ طرح قشنگی داره
سلام.
اولی albino indian rock python دومی هم در نگاه اول شبیه reticulated اما فکر کنم indian rock معمولیه.
اما پارسال جشنواره تو تهران برگزار شد و اون همه مشکل داشت.. چه برسه به اینکه قزوین و همدان برگزار بشه.
پارسال آقای فلانی ( که امسال بهش مجوز ندادن) جشنواره زد. 4 تا مثل خودش هم شدن داور- فقط کلک پول بود. این جشنواره ها و نمایشگاه ها رو تا زمانی که سگ ها رو تو کوچه خیابون میکشن باور نکنید.هر وقت حیوون ولگرد یا تصادفی رو بردید دانشکده دامپزشکی تهران یا دامپزشکی های دولتی دیگه بدون پول درمانش کردن اونوقت به جشنواره فکر کنید.
از غرفه باغ وحش مشهد که بیایم بیرون می رسیم به قفس خرس ... انقدر خرسه تکون می خورد که نمیشد یه عکس درست و حسابی ازش گرفت ...
این عکس خیلی جالب بود. وقتی خرس روی دو پای خودش می ایستاد حدود 2 متر و 10 ، 20 سانتی میشد ... من که قدم 186 cm هست دندونام عرق کرده بود ... :65:
این هم دو عکس دیگه از خبرگزاری مهر:
این همون خرسی نیست که گفتن فرار کرد از نمایشگاه ؟؟
نه بهنوش خانوم. اون تو همدان بود که فرار کرده بود:
90/4/7: Ԑ
آهان. مرسی . شهرش رو نمی دونستم. فقط می دونستم از یه نمایشگاه فرار کرده.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.