دیاتوم تو اکواریومتون زیاده براش یک فکری بکنید قبل از اینکه تعداد موجوداتون بیشتر بشه
دیاتوم تو اکواریومتون زیاده براش یک فکری بکنید قبل از اینکه تعداد موجوداتون بیشتر بشه
برای خوردن دیاتم ها ( بجز دیاتم ههای روی شیشه) هیچی مثل هرمیت عمل نمی کنه
همین هرمیت های خلیجی هم کار رو راه میندازن و خیلی خوب هم جواب می دن
سلام
ممنون ، چشماتون زیبا میبینه ، به هر حال قابل نداره ، آدرس بدید براتون بفرستمش
دلقکها رو از بهبودی تو نواب گرفتم ، زمانی که 3 یا 4 روز از رسیدن بارش گذشته بود
سلام آقا محمدمن کلا با خرید اسالاریس زیاد موافق نیستم اکثر اسالاریس های تو بازار مشکل دارن متاسفانه و وقتی بار رو تو مغازه ها باز می کنند اگه همون موقع اونجا باشید خواهید دید بیشترین تلافات مربوط به دلقک اسلاریس هستش
پیش نهاد می کنم دلقک هاد دیگه ای بخرید خصوصا کلارکی که واقعا دلقک خوبیه
موافقم که یکمی سوسول هست این نوع ولی از قشنگیش نمیشه گذشت
تو برنامه ام یه جفت مارون طلایی هست
خودم موافقم که یک ماه برا اضافه کردن ماهی یکمی زوده ...
اکثراً بر این باورند که شقایق جزو ریف به حساب نمیاد و من هم این یه دونه رو فقط برا خاطر دلقکها گرفتم
دقیقاً تنها دلمشغولی بنده برا این تانک سیلیس بالای اون هست و نمیدونم منبعش چیه !!
2 بسته سیلیکات گیر جی بی ال رو گذاشتم تو سامپ ( اگه افاقه کنه )
نظر شما چیه ؟
2 تا هرمیت پا آبی دارم که 24 ساعته مشغول خوردند ، تو این یک هفته ایی یکیشون هم پوست انداخت ، خلیجی گیرم نیومد ، ایندفعه که برم نواب باید یه 10 - 20 تایی بگیرم !!
ممنو ن از نظراتتون :smile (144):
اینجا عکس هرمیت خود من هستش
http://www.parsipet.ir/forum/f95/%D8...47/index3.html
ممکنه اصلا جنس خود شنها سیلیس داشته باشه
چجوری میتونم شن رو امتحان کنم ؟
اصولا شن اب شور سفید رنگه و خورده مرجان اهکی است شن های سیلیسی رنگهای تیره دارند مشکی و توسی اصولا بخاطر ترکیبات سیلیسی.نوعی دیگر سیلیسی هم هست که سفید رنگ یا بی رنگ هست ولی شن اب شور بیشتر کرم رنگ هست تا سفید رنگ.
این عکس شنهاست
البته از شنش مطمئنم چون آقای روستا برام از جنوب فرستاد ( آقای روستا رو آقای مرادی کاملاً میشناسن و برای خود ایشون هم شن میارند )
این هم عکس از واکنش با آبلیمو ....
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.