اگه فقط بعد از خوردن غذا نوکشو تمیز میکنه طبیعیه اثباب بازیش چیه کجا میزاریش جلو دستشه جلو صورتش خوبه ولی کنار باشه نه وسط طوری که هم بهش دسترس داشته باشه هم مزاحم بال زدنش نشه
چی بگم چقدر متفاوتن ماله من دو روزه دخلشو آورد همون مارک تریکس بود یه اثباب بازی دیگه براش یه طرف دیگه بزار یکیش زنگوله ای باشه خوبه دوست داره اگه تونستی خودت با دسته بیل درست کنی چون نرمه سریع خوردش میکنه همین باعث میشه که با اثباب بازی ارتباط بر قرار کنه چون اگه خیلی سفت باشه نتونه راحت خوردش کنه ولش میکنه اونا عاشق جویدنو خورد کردنن
آقا مال من زنگوله هم داره.چی بگم چقدر متفاوتن ماله من دو روزه دخلشو آورد همون مارک تریکس بود یه اثباب بازی دیگه براش یه طرف دیگه بزار یکیش زنگوله ای باشه خوبه دوست داره اگه تونستی خودت با دسته بیل درست کنی چون نرمه سریع خوردش میکنه همین باعث میشه که با اثباب بازی ارتباط بر قرار کنه چون اگه خیلی سفت باشه نتونه راحت خوردش کنه ولش میکنه اونا عاشق جویدنو خورد کردنن
نميدونم چرا ولي اصلا باهام راه نمياد.
سلام دوست عزیز
ما اینجا برای این جمع شدیم که به هم جواب بدیم مشورت کنیم راه حل عنوان کنیم و از اطلاعات یکدیگر استفاده کنیم ما همه اولش از شما بد تر بودیم من خودم انقدر سوال میپرسیدم ولی بعدش همه چیز عادی و درست شد و شما تا هر وقت که دوست داشتید و مشکلی بود حتما بپرسید آقا و همه دوستان با کمال میل پاسخ میدن اگه هیچکی هم پاسخ شما و دوستانو نده که محالاته من در خدمت دوستان هستم اگه چیزی رو هم ندونم براتون تحقیق میکنم جواب میدم برای ظرف منم گشتم پیدا نکردم فعلا همون ظرف پلاستیکی بزرگ که گفتم بگیر
موفق باشی
کاملا موافقم اگر صفحات اینجا زیاد بشه و حتی کسی حاله خوندن نداشته باشه من در خصوصی جواب میدم که حوصله دوستان اینجا سر نره اگه قرار بود کسی اینجا سوال نکنه و صحبت تکراری نباشه که آقا یا اساتید میومدن یه سری از کارا رو و مراحلو مینوشتن همه از رو همون انجام میدادن فراموش نکنید اینجا تاپیکه بحث و گفتگو هست هر کی حوصله نداره فعالیت نکنه
با سپاس و پوزش از آقا بابک آقا و دوستان
سلام
من مخالف راهنمایی کردن از طریق پیغام خصصوص هستم.اصلی ترین دلیلش اینه که ماهیت فروم تو پست خوردن و نداشتن سکونه.اینجوری رنکمون مدام تو سرچ انجین هایی نظیر گوگل بالا میره و لی اگر پست ندیم عکس قضیه رخ میده و رنک پایین میاد
دوست عزیز جناب f&p77 لطف کنید و پشت سر هم پست ندید.گزینه نقل قول ها برای همین منظور ایجاد شده
در ضمن یه سر برید به بیمارستان کامرانیه و طوطی هایی رو که به دلیل مسمومیت فلز میمیرن نگاه کنید زنگوله اکیدا ممنون
مخصوصا اون زنگوله هایی که فلز زرد رنگ به رنگ فلز برنج دارن
موفق باشید
بابک آژیده
سه تا عكس ميزارم شما نظر بدين من محتاج كمكم خودم افسرده شدم راههاي عادت به غذا رو هم اكه ميشه يه توضيحي بدين ممنون از لطفتونسلام
من فکر میکنم مشکل طوطی شما بیماری نیست
رفتار طوطی شما اینطوره که بارها گفته شده رفتار ها متفاوته اما راههایی هست واسه عادت دادن به غذا ها که لطف کن و در تاپیک خاکستری مطرح کن و بیشتر توضیح بده که آیا امکانات رفاهی از قفس اندازه قفس اسبابازی.... فراهمه؟
از طوطی و موقعیت و ارتفاعش عکس بزار
از اون لینکی همکه قرار دادم اون اهنگ رو بگیر و واسش بزار و از واکنشش بگو
ویرایش توسط nima.d : 27th June 2010 در ساعت 04:17 PM
دوستان از این شامپو های مخصوص طوطی دیدین؟؟اصلا واقعیه؟؟ خوبه؟؟کجاها دارن؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.