سلام .عروس هلندی من توی خونه پرواز میکنه.گاهی به اینور و اونور میخوره.دلم نمیاد پرهاشو کوتاه کنم.آیا این پرواز کردنش و اینکه گاهی به دیوار میخوره ایراد داره؟
سلام .عروس هلندی من توی خونه پرواز میکنه.گاهی به اینور و اونور میخوره.دلم نمیاد پرهاشو کوتاه کنم.آیا این پرواز کردنش و اینکه گاهی به دیوار میخوره ایراد داره؟
بله ایراد داره و میتونه باعث آسیب های جدی به پرندتون بشه. بالش رو بدید کسی که تجربه داره کوتاه کنه.
این یه موضوع شخصیه. به نظر بنده پرنده عذاب میکشه و اصلا کار درستی نیست. کلا اگر اینقدر محدودیت دارید که مجبورید پرنده رو پوشک کنید شاید بهتر باشه اصلا پرنده نگهداری نکنید؟! اگر حتی تحمل مدفوغ عروس هلندی رو ندارید ، یه خودتون دارید ولی خانوادتون ندارند، این چه زجریه که به پرنده و به خودتون میدید؟
سلام. برای رسیدن به یه رطوبت مطلوب تو یه فضای ۶۰ متری چه دستگاهی رو پیشنهاد میکنید
سلام خسته نباشید
من دیروز یک عروس هلندی گرفتم فروشنده دوست پدرم هستند نگفت نره یاماده از مادر و خاهر یا برادرش جدا کردنش و به من دادن پاهاش صورتی و تمیزه نوهشم صورتیه میگه بچه است و نمیشه تشخیص داد لوتینو هستش و برعکس که تحقیق کردم اصلا کف قفس نشست و روی چوبش بازی میکرد اما یهو از ساعت ۹ شب شروع کرد به جیغ زدنتا خوابیدیم و ساکت شد
این عروس هلندی من دیشب شاید اندازی ناخن غذا خورد اب هم نمیخوره من براش یه قفس اماده کردم و بهترین مخلوط غذا مخصوصشو گرفتم پراش کاملا در اومده و لپ های نارنجی داره الان داره دندون قروچه میکنه میخواستم ببینم چطوری دستش کنم و دایل دندون قروچه اش چیه
و ایا توی شرایط خوبیه یا نه![]()
میشه بفرماید که چطوری دستیش کنم و کی؟![]()
شرمنده هی پیام میدم اخه تیکه تیکه یادم میاد من الان تو همین تایپیک خوندم قند برای عروس هلندی مضره!!!
فروشنده به بابام گفت برای دستی کردنش بهش یه قند بده بیاد رو دستت میخواستم ببینم ایا این اقا اشتباه میگه و شما برای میتو چه برنامه غذایی رو پیشنهاد میدید؟
تشکر![]()
سلام
ببخشید درست میتو معرفی نکردم
دیشب میتو اومد خونمون و کلی شیطونی کرد و رنگ پا و نوکش صورتیه اما اصلا غذا و اب نخورد و ساعت ۹ شب هم تا وقتی خوابیدیم کلی جیغ کشید.
فروشنده گفت نمیدونه نر یا ماده از مامانش و خواهرش جدا شده بود احتمالا برای همون انقدر جیغ کشیده
برای غذاش براش بهترین مخلوط غذاش رو گرفتم البته به گفته فروشنده ارزن که توش ارزن،کتون،دونه افتاب گردون هستش به نظرتون این غذا براش خوبه؟
برنامه غذاییش شما میشه برنامه ریزی کنین
نمیدونم چند وقتشه
پراش کاملا در اومده و کاکل و سرش زرده و بدنش سفید
هنوز براش اسباب بازی نگرفتم اولین فرصت براش درست میکنم
کی دستیش کنم و چطوری
تشکر![]()
سلام من تو سایت ها خوندم که عروس هلندی ها تو دو سالگی یا یک سالگی به بعد به بلوغ میرسن عروس هلندی من ۱۰ ماهه هست و هی میاد روی دستم انجام میده جفت گیری رو البته من نمیذارم این کارو انجام بده ولی از سرش نمیوفته یعنی عروس هلندی من تو این سن بالغ شده و باید براش جفت تهیه کنم؟ اگه جفت لازم نیست چیکار باید بکنم ممنون میشم جواب بدید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)