سلام
دوستان میخواستم عکسی را نشونتون بدهم : یادتون هست که یه جوجه مرغ داشتم که از بدو تولد پاهاش مشکل داشت و من پاهاش را آتل بستم ... باورتون میشه اگر بهتون بگم الان برای خودش خانمی شده ؟... این هم عکسش ....
من که خودم باورم نمیشه ... بعد از مدتها رفتم باغمون دیدمش .... اون قدر خوشحال شدم که اشک توی چشمام جمع شد ... پاهاش دیگه هیچ مشکلی نداره .............:
[IMG][/IMG]
سلام شیکرا جان
خیلی ناز شده با اون چشمای مظلومش دلم براش آب شد واقعا زحمت کشیدی :smile (235):
این واقعا همون جوجه شیطونه که عکسشو گذاشته بودی؟ماشاالله چقدر بزرگ شده خدا برات نگهش داره (کوچیک بود خوشگلتر بودسلام
دوستان میخواستم عکسی را نشونتون بدهم : یادتون هست که یه جوجه مرغ داشتم که از بدو تولد پاهاش مشکل داشت و من پاهاش را آتل بستم ... باورتون میشه اگر بهتون بگم الان برای خودش خانمی شده ؟... این هم عکسش ....
من که خودم باورم نمیشه ... بعد از مدتها رفتم باغمون دیدمش .... اون قدر خوشحال شدم که اشک توی چشمام جمع شد ... پاهاش دیگه هیچ مشکلی نداره .............:
[IMG][/IMG])
می بخشید اینجا سوال میپرسم ولی واقعا نمیدونم کجا باید بپرسم
چرا عکس ها برای من نمایش دارده نمیشه ؟
اول فکر کردم عضو نیستم اینطوریه ولی الان ثبت نام هم کردم بازم همونطوریه
تو کف این عکس ها مووندیم
اینم بگم عکسهای پیکو پرپری جوجه ها اینا رو میتونم ببینم اما عکسای صفحه ی 3 رو نمیتونم ببینم تو کل سایت هم همچین مشکلی دارم نمیدونم چرا اینطوریه
عکسا یه لینک دارن که قسمتی از لینک ******* اینطوری فیلتره اینو باید چه کنم؟
بازم شرمنده که اینجا پرسیدم
سلام
ممنون ... درستش می کنم
سلام شیکرا جون. وای اینا چقدر بزرگ شدن . :smile (98):منم یه مرغ داشتم کپیه همین بود.
شیکرا جون من نمیام اون جوجه رو ببینم. می دونی که . امکان داره..... :smile (23):گناه داره . وای اگر جلوی من سرش رو اون طوری کج کنه می چلونمش
شیکرا جان احسنت به این روحیه فوق العاده ات عزیزم ، واقعا وقتی فکرش می کنم چه جوری از این جوجو شکاری نگهداری می کنی مخم سوت می کشه ، آخه هم خودش نازه هم اون حیوانات بیچاره که بعنوان غذا بهشون می دهی . امیدوارم زودتر این جوجو بزرگ بشه و بتونه توی طبیعت دوام بیاره.
سلام سودابه جان
ممنون لطف داری ... امشب این شکاری منتقل میشه به یک باغ تا تمرین پرواز ببینه و هفته بعد رها سازی میشه .... سختی کار در دادن غذای زنده بود .... خودم که نمی ایستادم نگاه کنم می انداختم براش و می رفتم از پیشش .............و لی چاره ای هم نداشتم باید یاد میگرفت از آن مهمتر بدنش نیاز داشت وقتی براش گردن مرغ می انداختم استخوانش را نمی خورد ولی وقتی یک غذای زنده مینداختم همه اش را میخورد حتی استخوان و هیچ چیزی را باقی نمیذاشت .... وقتی سنشون کم هست اگر با مواد کلسیم دار خصوصا استخوان تغذیه نشن ... استخوانهاشون پوک میشه و در پروازهای اولیه در طبیعت به سرعت از بین میروند.... به هر حال امشب از پیش من میره
:smile (157): واااااااااااااااااااااایی ییییییی چقدر پرنده
خوش به حالت
خیلی فوق العاده بودن واقعا جای تبریک و تشکر داره:smile (263):
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.