متاسفانه عکس باز نمیشه هر زمان نام اون چوب و یا درخت و ریشه ای که از اون چوب هست رو پیدا کردید اینجا بفرماییدhttps://www..ir/forum/thread7473/index413.html
اینم عکس چوبی که گفتم،از مغازه لوازم گل سازی میشه تهیه کرد
در هر صورت بسیار دیف خوبی شده تا ببینید مقاومت چوب در آب چقدر هستش .
مرسی که وقت گذاشتین موفق باشید
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سام اساتید
یک مانومتر صنعتی برند گلور سوییس رو میخوام خریداری کنم برای تانک پلنتم
که پشت مانومتر نوشته هلیم و he و gas
به نظرتون این رو میشه برای co2 استفاده کرد یا خیر؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مطمعن نیستم ولی فکر نمیکنم که بتونید استفاده کنید، و باید مال آرگون یا Co2 باشه.
حتما تحقیق کنید و تا اطمینان ندارید استفاده نکنید چون میتونه خطرناک باشه.
با سلام ،
دوستان من دیروز یک کپسول 5 لیتری با مانومتر و شیربرقی بصورت دست دوم خریداری کردم که البته در حال کار بود. به دلیل کمبود فضای کمد زیر آکواریوم، اول اون رو بصورت افقی گذاشتم ولی با مطالعه ی کامنت های اساتید، اون رو بصورت 45 درجه قرار دادم. شیر اصلی رو هم کمی باز کردم و با شیر مانومتر تنظیمش کردم البته بدون دیفیوزر تا اون رو هم سریعتر تهیه کنم، سوالم این هست که نحوه ی گذاشتن کپسول خطرناک نیست و اینکه مقدار اندک باز کردن شیر اصلی مشکلی نداره و در نهایت در مورد بحث امنیتی که خیلی مهمه اگر نکته ای دوستان دارند ممنون میشم ذکر کنند.
سلامبا سلام ،
دوستان من دیروز یک کپسول 5 لیتری با مانومتر و شیربرقی بصورت دست دوم خریداری کردم که البته در حال کار بود. به دلیل کمبود فضای کمد زیر آکواریوم، اول اون رو بصورت افقی گذاشتم ولی با مطالعه ی کامنت های اساتید، اون رو بصورت 45 درجه قرار دادم. شیر اصلی رو هم کمی باز کردم و با شیر مانومتر تنظیمش کردم البته بدون دیفیوزر تا اون رو هم سریعتر تهیه کنم، سوالم این هست که نحوه ی گذاشتن کپسول خطرناک نیست و اینکه مقدار اندک باز کردن شیر اصلی مشکلی نداره و در نهایت در مورد بحث امنیتی که خیلی مهمه اگر نکته ای دوستان دارند ممنون میشم ذکر کنند.
سعی کنید حتما کپسول رو به حالت ایستاده قرار بدید و اصلا ریسک نکنید بخصوص که تجهیزات رو دست دو تهیه کردید
باز بودن شیر اصلی کپسول با وجود رگلاتور مشکلی نداره ولی بهتره همزمان با قطع کردن دی اکسید در اکواریوم {شب ها} معمئلا بسته باشه
چطور بدونه دیفیوزر دی اکسید کربن رو داخل تانک حل میکنید ؟؟ دیفیوزر برای حل کردن دی اکسید کربن در آب تانک ضروری است .
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
با سلام من یک رگلاتور مارکو دارم(برای کپسول های یکبار مصرف هستش فکر میکنم ) میتونم با تبدیل روی یک کپسول دیگه ببندم![]()
سلام و با عرض خسته نباشید خدمت تمامی مدیران محترم
بنده سوالی داشتم که میخواستم از شما دوستان عزیز بپرسم
با عرض پوزش میخواستم ببینم که از کجا میتونیم بفهمیم که مقدار کربن دی اکسید تولید شده به حد مطلوب رسیده .و زمان ان است که کربن دی اکسید و یا شیلنگ خروجی کربن دی اکسید رو وارد اکواریوم کنیم طوری که بطری نترکد؟؟
ممنون میشم جواب بدید
همچنین من یک اکواریوم گیاهی ۴۰ لیتری دارم چجوری بفهمم که چند بطری نوشابه کربن دی اکسید برای اکواریومم لازم هست؟سلام و با عرض خسته نباشید خدمت تمامی مدیران محترم
بنده سوالی داشتم که میخواستم از شما دوستان عزیز بپرسم
با عرض پوزش میخواستم ببینم که از کجا میتونیم بفهمیم که مقدار کربن دی اکسید تولید شده به حد مطلوب رسیده .و زمان ان است که کربن دی اکسید و یا شیلنگ خروجی کربن دی اکسید رو وارد اکواریوم کنیم طوری که بطری نترکد؟؟
ممنون میشم جواب بدید
باسلام و احترام
میخواستم یه دیفیوژن سرامیکی خودم درست کنم کسی میتونه راهنمایی ام کنه چه جوری باید انجامش بدم
سلام دوستان کسی از نشانگر co2 پلنتا بلوم استفاده کرده؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.