سلام من ی ملنگو میخام بخرم میخواستم راهنماییم کنین آگه میشه
سلام من چطور میتونم عکس آپلود کنم و سوالم رو بپرسم لطفا راهنماییم کنید
سلام خدمت دوستان گرامی.. من قصد خرید یک جوجه ملنگو رو دارم میشه لطف کنید راهنمایی کنید از کجا بگیرم به چیزهایی باید دقت کنم و اینکه اگه سرنگی باشه میتونم بزرگش کنم؟ نر و ماده بودنشو چجوری تشخیص بدم چون شنیدم نرش هم استعدادش بیشتره هم زیباتره به خاطر داشتن طوقش الان بگیرم یا اونور سال کی به حرف میاد وو... کلا دوست دارم تجربه و اطلاعات کسب کنم میشه راهنمایی کنید؟
سلام
جوجه سرنگی هم میتونید بخرید ولی باید در روز هر ۶ ساعت به اندازه مناسب بهش سرلاک درجه یک بدید مخصوص طوطیسانان نه سرلاک نوزاد انسان تا بتونید طوطی را بزرگ کنید وگر نه احتمال مرگ جوجه که بهش رسیدگی نشه بالای ۸۰ درصد هست و بهتر هست از سری بعد عید خرید کنید که احتمالا درشت تر از سری قبل از عید هست
طوطی نر یا ماده زیاد از نظر استعداد تفاوتی ندارن ولی باید باهاش روزی یکی دو ساعت از یک ماه بعد از دانخور شدن تمرین بشه وگر نه ملنگو هم زود پرکن میشه و عصبی
موفق باشید
خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز.. فکر کنم بتونم از پسش بر بیام.. این صفحه رو کامل مطالعه کردم..http://www.parsipet.ir/showthread.php?t=15575 من ساکن تهرانم بعد از عید مثلا اردیبهشت ماه از کجا تهیه کنم به چه نکاتی موقع خرید باید توجه کنم در ضمن میخوام نر باشه چطور بفهمم؟ تست دی ان ای دارن یا راهی هست که بفهمم نره یا نه و اینکه حلقه پا باشه یا نباشه چه فرقی داره.. لطفا به این سوالا جواب بدید و اگه نکته خاصی ام مد نظرتون هست بنده رو بی اطلاع نزارید ممنون میشم...
باید از پرنده فروشی ها بخرید و موقع خرید دقت کنید ناخن ها و منقار و چشم های پرنده سالم و بدون لکه خون یا عفونت باشد و اگر همه هم سن باشند اون هایی که از بین بقیه سر درشت تری دارند احتمال نر بودن زیادتر هست ولی روش قطعی نیست&lt;br&gt;<br><br>
حلقه پا یعنی موقع تولد یک حلقه میکنند تو یکی از پاهای پرنده که در برخی موارد تاریخ تولد پرنده و کشور یا شهر تولد پرنده روی اون حک شده که طوطی هایی که تو منزل متولد میشوند اگر صاحب پرنده بخواد میتونه برای جلب اعتماد خریداری که بعدا قراره جوجه طوطی را بخره یک حلقه حاوی اطلاعاتی که گفتم تو پای پرنده بکند&lt;br&gt;موفق باشید
سلام من یه ملنگو گرفتم حدودا ۱.۵ سالشه گفتن حرف میزنه ولی من ندیدم حرفی بزنه رام هست رو دست میادولی با من تا مردی نباشه ارتباط میگیره ولی هرمردی بیاد دیگه به من محل نمیده چیکارکنم به من بیشتر از همه توجه کنه من بعنوان صاحبش بشناسه و وابسته شه
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)