داداش لطفا یه جوابی بده ما بدونیم این کانال نخوابیدهنه ببخشید آبجی
![]()
سلام ممنون از جوابتون
آره تازه وارده۲ هفته س داریمش
هم اهلیه هم وحشی نمیاد رو دست ولی وقتی با کلک میگیریش اون جوریم نیست بخواد فقط فرار کنه
اون روش رو دست اومدن امتحان کردم جواب نداد
لطفا جواب بدید
انقدر یه دنده س که گشنشم باشه از دست ما چیزی نمیخوره
وقتی میخوام یه چیزی بهش بدم هی باید جلو دهنش بگیرم یه گاز بزنه بعد اگه دوس داشته باشه تا تهش و تموم میکنه
امروز بهش گوشت چرخ کرده دادم با یه هیجان عجیبی میخورد
به نظرتون با این اوضاع به مرور اهلی میشه یا نه؟
اول صبح که میخوام بگیرمش کمتر باهام حال میکنه ولی هر چقد بیشتر میگرمش دیگه رو به شب میریم انگار آشنا تر میشه دیگه پیشم میمونه
از دستم میره بالا رو شونم میشینه
البته اینم بگم که تازه ۴ روزه دارم باهاش تمرین میکنم
سلام.من یه ملنگو ۱ ساله نیمه رام گرفتم.دوهفته شده.ولی خیلی ساکته.من تا حالا صدا ازش نشنیدم.میخواد از دستم بالا بیاد اول با نوکش نگه میداره بعد میاد.
سلام دوستان
من تازه یه ملنگو خریدم . طوق دور گردنش در نیومده . کاملا سالمه و خیای غذا می خوره
فقط هنگامیکه که به قفس نزدیک میشم خیلی بی تابی می کنه
و اصلا صدایی ازش در نمیاد
مشکلی که نداره ؟
سلام
اگر قصد اهلی کردن طوطیان را دارید اول باید سن پرنده را بفهمید و بعد روزانه تمرین کنید برای اهلی کردن اون ولی اول با آموزشی که در همین انجمن هست از عنبیه چشم پرنده بفهمید حدودی چقدر سن دارد و بعدا اگر جوجه باشد پیشنهاد میکنم روزانه حداقل یک ساعت با پرنده تمرین کنید تا در مدت کوتاهی بین یکی دو ماه از شما ترسی نداشته باشد و کم کم روی دست بیاد
سلام دوستان من یه طوطی یه طوطی ملنگو گرفتم و به ادعای فروشنده نر هست و هفت ماهشه میخاستم ببینم حقیقت داره؟. لطفا کمک کنید تشکر من میخام عکس پیوست کنم نمیشه لطفا آدرس ایمیلی جایی بدید من عکسو اونجا بفرستم بازم تشکر
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)