سلام دوستای خوبم اینم از عکس دختر شیطون من اسمش کاسکو گله 4 سالشه تقریبا 2 ساله که دارمش اینجا تازه از حموم در اومده عاشق این عکسشم![]()
سلام دوستای خوبم اینم از عکس دختر شیطون من اسمش کاسکو گله 4 سالشه تقریبا 2 ساله که دارمش اینجا تازه از حموم در اومده عاشق این عکسشم![]()
سلام صبا جان
به به بالاخره من تونستم دخترتو ببینم:smile (10)::smile (170):
صبا جان خدا دختر خوشگلتو برات همیشه سالم و سر حال نگه داره بعد 2 سال 1 خط توضیح راجبش و یدونه عکس؟:89:
بیشتر ازش بگو لطفا منتظر توضیحات و عکسای بیشتر از دختر خوشگلت هستم :smile (95):
سلام. خیلی طوطیه خوشگلی داری. چقدر خلاصه گفتی . و چقدر عکس ها کمه. بیشتر تعریف کن ازش . :53:
سلام خیلی با نمک و دوست داشتنیه
من فک کنم مشکل عکسات حجمش باشه تو اپلود سنتر بالای 100 کیلو بایت نمیشه اپ کرد
و عکسات به نظرم واسه این اپ نشدن باید حجماشون رو زیر 100 بیاری !
موفق باشی گلم
سلام صبا جون
طوطیت خیلی زیبا و نازه خدا حفظش کنه ، امیدوارم همیشه کنار هم شاد باشید.
سلام دوستای گلم چون وقتی عکس میذارم نمیتونم توضیح بدم تو این پست راجع به دخترم میگم تو فرصتهای بعد حتما کلی عکس ازش میذارم
من طوطیمو اوایل سال 88 گرفتم حالا بماند که چطور گرفتمش و چه کلاه گشادی سرم رفت اسمشو برادرم گذاشت رابی ولی اصلا با این اسم حال نکرد ولی وقتی میگفتیم کاسکو واکنش نشون میداد از همون روز ورودش به خونه از دست همه غذا میگرفت اصلا غار نمیزد تو هیچ شرایطی ولی خیلی وحشی بود من اون موقع اصلا با پارسی پت اشنا نبودم ونمیدونستم پرنده 2 ساله یکم اهلی کردنش سخته تنها چیزی هم که فروشنده به ما راست گفت سنش بود که گفت 1.5 تا 2 سالشه چشمش سفید مایل به کرم بود یه جوری بود که عین زندانیای خطر ناک باید باهاش برخورد میکردیم اگه دستمون میرفت تو قفس انگشت قطع میشد ولی چون خیلی قشنگ حرف میزد خیلی دوسش داشتم و هرکی میگفت بدینش بره قبول نکردم زمستون همون سال دیدم ادای بالا اوردنو در میاره (اون موقع نمیدونستم علتشو)بردمش دکتری که یه اشنا معرفی کرد حالا بیمارستان کامرانیه بغل گوشمونه ولی چون این دکترو گفتن خوبه بردو اونجا که گفت باید رادیو گرافی بشه کلیم بچمو اذیت کردن فرداش که جمعه بود صبح بهش پسته دادم دیدم بالا اورد خیلیم بی حال بود به دکترش زنگ زدم گفت خوب میشه بعدم موبایلشو خاموش کرد :smile (187):دیگه اسهال گرفت و فقط اب کرم رنگ دفع میکرد دستم به هیچ جا بند نبود کاسکو انقدر بی حال شده بود که یه دفه از رو چوبش افتاد دیگه خودتون حال اون موقع منو میفهمین بردم بیمارستان کامرانیه دکتر نبود اونجا بهم گفتن طوطی وقتی از رو چوبش میوفته رفتنیه دیگه نمیدونستم چی کار کنم تا 8 شب کاسکو گلم داشت جلو روم جون میکند منم فقط گریه میکردم:smile (109): فکر کنین پرنده به اون وحشی ای یه جور شده بود که تو بغلم افتاده بود نازش میکردم تا اینکه یکی یه کبوتر بازو بهم معرفی کرد گفت ببرش پیش اون بلوار اهنگ تا بردمش اونجا یه پودری داد تو اب حل کردیم بهش دادیم اسهالش بند اومد دیگه از فرداش یواش یواش خوب شد و از اون موقع خیلی اهلی تر شد باهامون خیلی بهتر شده بود و روز به روزم اخلاقش بهتر شد الان دیگه اهلیه اهلیه رودستمم میادالهی قربونش برم:smile (144):
ببخشید دوستان عزیز طولانی شد خواستم تجربه تلخمو در اختیارتون بذارم حتی اگه یه نفر هم از این تجربه استفاده کنه برای من کافیه
دوستان تورو خدا این موجودات بی گناه و دوست داشتنیو دست هر کسی ندین
خلاصه خدا این دختر گلمو دوباره بهم برگردوندامیدوارم پرنده هاتون همیشه سالم و سر حال باشن:63:
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)