سلام ، در مورد طوطي برزيلي ميشه اينجا سوال پرسيد ؟؟؟
سلام ، در مورد طوطي برزيلي ميشه اينجا سوال پرسيد ؟؟؟
سلام جوجه عروس هلندیم 21 روزشه تا دیروز خوب بود از دیشب یدفه از حال رفت ولو شد زور نداره رو پا وایسه یا بالاشو بالا نگهداره همش پهن میشه کف زمین کمکم کنید چشه؟؟؟ چیکار کنم؟؟؟
سلام. نه متاسفانه من تهران نیستم .اما اگه جای شما باشم تو این موقعیت اورژانسی، بدون در نظر گرفتن شرق و غرب ، به دامپزشک مراجعه میکنم.
اقای دکتر برهانی کیا، پزشکی هست که ما معمولا به کاربرهامون معرفی میکنیم. ادرسش رو از اینترنت پیدا کنید. امیدوارم که طوطیتون مشکل جدی نداشته باشه .
درود
دوستان من چند روزه دوتا عروس هلندی لوتینو خریدم. جوجه هستند و سرلاکی. یکیشون 40 روزه و یکی دیگه 35 روزه. کوچیکه متاسفانه مشکل داره. مشکلش هم اینه که غذاش رو نمیتونه هضم کنه. و خیلی دیر از چینه دونش خالی میشه. بردم دامپزشکی یه سرنگ خوراکی داد که گفت توی بیست سی سی آب همراه با عسل و یه قرص زرد رنگ که نصفی از قرض رو باید بندازم توی آب و یه قطره دیگه که به اسم کبدشور بود مخلوط کنم و با فاصله های زمانی طی یک روز 10 سی سی رو بهش بدم. اما مشکل کماکان پابرجاست. میگفت دارو با غذاش در تداخله. باید بین غذا و دارو دو ساعت فاصله بشه. مشکل اینجاست که مثلا وقتی دارو رو میدم اصلا از معده اش خارج نمیشه. دیروز به دکترش زنگ زدم باز گفت بهش روغن زیتون بده. خیلی دیر به دیر دستشویی میکنه و همین باعث میشه دفع غذا یا دارو از چینه دونش هم به کندی انجام بشه. انتهای پرنده هم رگ های سیاه هست که دکتر گفت به خاطر عفونت روده هست. همون شبی هم که بردم پیش دکتر حیوونکی رو سر و ته کرد و معده اش رو فشار داد هرچی خورده بود اورد بالا. بعد از دو روز دیدم تخلیه نمیشه و غذا یا دارو داره میگنده بازم توی معده اش خودم خالی کردم. بوی ترش و گندی داره. زبون بسته رو نمیدونم چکار کنم. کسی مشکل مشابهی داشته برای دیر هضم بودن پرنده راهکاری هست بهمون بگید و راهنمایی کنید. ممنون میشم
سلام
عروس هلندی من ماده است و تقریبا یک 1.5 سالشه و علاقه ای به هیچ میوه ای نداره فقط تخمه و ارزن میخوره
چکار کنم تا میوه هم بخوره ؟
ممنون میشم جواب رو بدید
سلام
عروس هلندی نر من مدام میره چسبیده به گوش ماده آواز میخونه و خودش را به چوبی که نشسته میماله و عروس ماده هم دمش را بالا میگیره و پشتش باز میشه و آواز میخونه اما جفتگیری نمیکنن
با هم زیاد میرن تو لونه اما رو هم نمیرن
ماده یک بار هم ۴ تا تخم گذاشته که نطفه نداشت
۴ ۵ ماهه که هر دو حسابی مست هستند اما رو هم نمیرن
علت چی میتونه باشه!؟!
سلام
میخواستم بدونم چند وقت بعد از خرید عروس هلندی میتونم نزدیکش بشم؟
Sent from my iPhone using Parsipet
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)