سلام من یه عروس هلندی دارم حدود یک سالشه غذا و سبزیجات هم میخوره فقط چرا بعد یک سال هنوز شکمش گوشتی نشده لاغره میخواستم بدونم ممکنه برای زیاد پرواز کردن باشه ؟ چون توی خونه هر روز پرواز میکنه اگر هم از قفس درش نیاریم جیغ و صوت میزنه ممنون میشم راهنماییم کنید.
با درود
عزیزان ، راهی وجود داره که عروس هلندی هر جایی تو خونه رسید فضله نکنه !!
مثلا یک جوری یادش داد یا نمی دونم پوشکش کرد !! یا ..
سایر عزیزان چکار می کنیم با این معضل
درود بر شما
چون ما تازه پرنده دار شدیم ، دقیق نمی دونیم چیکار باید کرد یا بقیه چکار می کنند.
این عروس هلندی ما تو قفس که هست ، کافیه ببینه کسی از جلوی قفس رد می شه ، انقدر جیغ می زنه و از در و دیوار بالا می ره تا بیاریمش بیرون ، بیرون هم که هست ، کاراش هیچ معلومیتی نداره از روی شانه و دست گرفته تا روی مبل و فرش و ... را مزین به فضله می کنه ، می خوام ببینم راهکارش چیه ، سایر دوستان چکار می کنند.
سپاس از همگی
سلام دوستان وقتتون بخیر، من این عروس رو ۲ ۳ روزه خریدم، به من گفت سنش ۲.۵ ماهه،میخاستم ببینم راست گفتن یا دروغه چون اگه بگیرمش واقعا گاز دردناکی میگیره، خیلی رابطش باهام خوب نیست دستم میره تو قفس نعره میکشه میبرم جلو چندبار نوک میزنه و ازم فرار میکنه، میذاره سرشو ناز کنم،چیکار کنم سریعتر باهام اخت بشه؟
http://uupload.ir/files/0012_1542737...2076151304.jpg
سلام من دوهفته س یه عروس پنج ماهه خریدم (احتمالا ماده مگر اینکه بعد از تولک رفتن نر از آب دربیاد) رو دست میاد و از دست غذا میگیره ولی نمیزاره نازش کنم و گاز میگیره
.۱.چیکار کنم دیگه گاز نگیره؟
۲. اگر یکی دو هفته دیگه یه عروس نر اهلی یا نیمه اهلی بخرم که تنها نباشه بازم اهلی میمونن؟. ۳.وقتی بزرگ شدن جفت میشن؟
۴.بادام زمینی و گردو ضرر نداره براش؟
ممنون از پاسخگوییتون
سلام دوستان
عروس هلندیم رو تخمه میذارم جلوش شاید یدونه بشکنه ولی مغزش رو نمیخوره و با پوستش بازی میکنه اصلا هیچی بغیر ارزن نمیخوره
حتی میوه و سبزیجات
راهی هست که همه اینارو بخوره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)