سلام فنچ چی میخوره؟
میخوام یدونه بگیرم کسی میتونه راهنماییم کنه؟
کسی هست به من مشاوره آنلاین یا مشاوره رایگان بده؟![]()
سلام فنچ چی میخوره؟
کسی هست به من مشاوره آنلاین یا مشاوره رایگان بده؟![]()
سلام.
من تازه عضو سایتتون شدم برای همین هم با روال سوال کردن اشنا نیستم
سوالم اینه که من یه جفت فنچ دارم اما توی لونه نمیرن.هر از گاهی فقط محتویات داخل لونه رو بیرون میریزن.
امروز که اومدم ظرف دونشون رو پر کنم دیدم فنچم توی ظرف دونخوری تخم کرده.حالا باید چیکار کنم؟
خودم یه ظرف از پرنده فروشی خریدم و توشو پر پنبه دونه کردم وسطشم گود کردم که بذارم تو قفسشون شاید توی اون تخم کنه بعد این.
میخواستم بدونم پیشنهادی برای من دارید؟ایا کسی تجربه مشابهی داشته.
ممنون میشم اگه زود جوابمو بدید.
سلام
دوستان من جوجه فنچ هام بعد از اینکه پرهاش کامل دراومده یکیش از لونه اومده بیرون با دست بزارم تو لونه چون نمیتونه پرواز کنه
سوال دوم اینکه نرو ماده خیلی دعوا میکنن چی باید بکنم؟؟
سلام به همه دوستان.من یه گله فنچ دارم 13 جفت هستن که 11 جفت جدیدا اضافه شدن.چندتا سوال داشتم از خدمتتون
اول اینکه فنچ چه رنگی اولویت داره برای تکثیر؟فنچ ابلغ بهتره یا مثلا سفید؟
دوم اینکه چندتا قفس خالی دارم بنظرتون چند جفت رو جدا کنم و داخل قفس جفت بزنم یا بذارم توی گله باشن؟
سوم اینکه به تعداد جفتها لونه بذارم یا چندتا اضافه هم بذارم؟
چهارم بهتره فنچها چه رنگی برای جفت خوردن انتخاب بشن؟مثلا سفید با سفید یا سفید با ابلغ یا رنگ دیگه؟
ممنون از همتون
سلام من یک جفت فنچ دارم ولی اون هارو تو قفس مرغ عشق انداختم همه چیزش خوبه ولی لونه مرغ عشق بزرگ تر از لونه فنچه میخواستم ببینم مشکلی نداره یا باید لونه کوچیک تر براشون بگیرم
سلام
لانه مرغ عشق و فنچ در کل فرق داره ولی شاید اگر به لانه ورود و خروج میکنند عادت کنند و ماده تخم بزاره
قفس هم باید فاصله میله ها طوری باشه که فنچ فرار نکند و برای اینکه تخم بزارن سعی کنید یک غذایی مقوی تا 1 ماه داشته باشن و بعد لانه بزارید الان لانه بزارید فایده نداره
سلام
آرام با دست بردارید بزارید تو لانه مشکلی نیست
و به محض دانخور شدن جوجه ها باید قفس جدا برای جوجه ها تهیه کنید و جفت را استراحت بدید
شما سوال بپرسید و منتظر جواب باشید بنده هم اگر آنلاین بودم پاسخ میدمسلام فنچ چی میخوره؟
کسی هست به من مشاوره آنلاین یا مشاوره رایگان بده؟
سلام من یه جفت فنچ دارم یه جوجه دارند رفتم دیدم
جوجه کف قفسه با دستکش جوجه فنچ رو گذاشتم تو لونه آیا بازم بهش غذا میدن؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.