باسلام
من سه روزه جوجه مینا گرفتم که دیروز خوب بودش اما امروز کاملا بی حال شده و دهنشو باز نمیکنه شکمش خیلی باد کرده ومدفوع سفید وکف دارم میکنه البته دون پارس بهش دادم دون پارسشم ترشیده بود ممنون میشم سری جوابمو بدین چون حال جوجم خیلی خرابه
باسلام
من سه روزه جوجه مینا گرفتم که دیروز خوب بودش اما امروز کاملا بی حال شده و دهنشو باز نمیکنه شکمش خیلی باد کرده ومدفوع سفید وکف دارم میکنه البته دون پارس بهش دادم دون پارسشم ترشیده بود ممنون میشم سری جوابمو بدین چون حال جوجم خیلی خرابه
بدنشم یخ کرده
لطفا راهنمایی کنید
سلام. چرا وقتی مورد اورژانسیه و جانش در خطره به جای اینکه به دامپزشک مراجعه کنید وقتتون برای جواب گرفتم میزارید؟ دان پارس ترش شده به این بچه دادید ؟؟؟!!. بیمار شده . سریعا به دامپزشک مراجعه کنید. اول یک قطره سرکه سیب + چند قطره عسل در نیم سی سی اب گرم بریزید و با سرنگ بدون سوزن بهش بدید و فورا به یکی از ادرسهایی که میزارم مراجعه کنید وگرنه از دست میره.
بیمارستان شبانه روزی ایرانیان
همت. پاسداران. نگارستان یکم. پلاک 15 02122843643
دکتر عطاران :
خيابان شريعتي مقابل خ ظفر. ٢: خ ولنجك ، خ ٢٢ 09121437121
دکتر برهانی کیا:
خیابان کبیری (دزاشیب). خ رمضانی. نبش کوچه بنفشه. پلاک 53 09126166561
دامپزشک بردمش میگه پنجا پنجاست زنده بودنش
گفتش احتمال پارگی معده یا رودس گفت که داروی مربوط به روده بگیرم براش منم گرفتم
ممنون میشم تجربتونو دراختیارم بزارین که من بچمو نجات بدم توروخدا هرکی میتونه کمکم کنه تا از بین نرفته
در استفاده از دانهً برسي خيس شده بايد احتياط كرد اونم نسبت به جوجه ها بيشتر
1. براي مصرف همان روز خيس كنيد نه بيشتر
2.از دادن غذا بيش از اندازه جلوكيري شود هر جند جوجه خودش بيشتر طلب ميكنه غذارو مخصوصا دانه برسي يا بارسي
تغذيه زياد جوجه از اين نوع دانه باعث بر كردن دستو با در جوجه ميشه همون كرفتكي اكر حيون به اندازه كافي تحرك نكنه
Sent from my iPhone using Parsipet
اگه واقعا همین باشه که میگن باید جراحی بشه کسی نمیتونه بهتون کمک کنه. بیش از حد بهش غذا دادید یا ترش شدن دانپارس باعث تورم چینه دان و پارگی شده؟ داروی مربوط به روده چیه؟ توی این شرایط اضطراری به چه درد میخوره؟ اسم دارو رو بفرمایید.ببرید بیمارستان ایرانیان از شکمش عکس بگیرن. باید مشخص بشه چه اتفاقی افتاده.عجله کنید
مرسی از راهنماییت
قطره 110
درمان بیماری های داخلی وعفونت های روده ایی وانگل
انتی بیوتیک قوی
پارگی معده چه حالتی به حیوون دست میده ایا معدع پاره باشه مدفوع میکنه؟
دامپزشکش یه پول ویزیت از من گرفت گفت داروهم واست بنویسم هیچ فایده ایی نداره پنجا پنجاست برو یه دارو معمولی واسع رودش بگیر
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)