یه سوال این که علاقه ای به اب تنی کردن نداره چه راهکاری هست؟؟سلام ،بله ميتونيد . دير هم شده . در دماي مناسب و با اب گرم . بعد هم خشك بشه و در مقابل جريان هوا قرا نگيره .
صداهايي كه ميفرماييد ، شروع ريزه خوانيه . براي هر دو جنس ، ابتدا با ريزه خواني شروع ميشه . منتها در نرها منجر به اواز خواني و ماده در همين مرحله متوقف و نهايتا به جيغ و سوتهاي ممتد ختم ميشه ( هر دو در سنين بالاتر )
همیشه نمیره، حالش خوبه خوبه، همش در حال بازی کردنه، فقط وقتی خودمون یه جایی نشستیم که مثلا یه جای دنجی اونجا هست برا بازی میره و بعد اگه دستمو ببرم صدا میده، فقط گاهی، اصلا نترسیده و حالش خوبه، فقط راجع به توهم تخم گذاری یه مطلب خونده بودم، گفتم نکنه مثلا داره یه کم مبتلا میشه چون یک سالشه و جفت نداره،گفتم اگه مثلا اینجوریه بیشتر باش بازی کنم.ممنون.
با سلام من ی عروس هلندی ماده دارم که جفت نداره ولی جدیدا تخم گذاشته از بعد از تخم گذاری مدفوعش آبکی شده و حالت اسهال داره و سبز رنگه خواهش میکنم کمک کنید
(پرنده لونه نداشته و رو زمین تخم گذاشته)
عروس یکساله هنوز بالغ نیست . مکان دنجی که پیدا کرده رو قلمروی خودش میدونه. از طرفی گاهی مابین پنهان شدنش ، شما رو به بازی دعوت میکنه ولی انتظار نداره از دستتون برای بازی کردن استفاده کنید. اگر توپ یا وسیله خیلی کوچک و سبکی داره که بهش علاقه منده ، از طریق اون وسیله ، وارد بازیش بشید. در صورتی که باز هم نپذیرفت یعنی دوست نداره به قلمروئش ورود کنید. تنهاش بزارید.همیشه نمیره، حالش خوبه خوبه، همش در حال بازی کردنه، فقط وقتی خودمون یه جایی نشستیم که مثلا یه جای دنجی اونجا هست برا بازی میره و بعد اگه دستمو ببرم صدا میده، فقط گاهی، اصلا نترسیده و حالش خوبه، فقط راجع به توهم تخم گذاری یه مطلب خونده بودم، گفتم نکنه مثلا داره یه کم مبتلا میشه چون یک سالشه و جفت نداره،گفتم اگه مثلا اینجوریه بیشتر باش بازی کنم.ممنون.
حالش چطوره؟ غذا میخوره یا گوشه گیر شده؟
چرا براش جفت نمیارید ؟ این تخمها بدون نطفه هستن و ضعیفش میکنه.
قربونش برمعروس یکساله هنوز بالغ نیست . مکان دنجی که پیدا کرده رو قلمروی خودش میدونه. از طرفی گاهی مابین پنهان شدنش ، شما رو به بازی دعوت میکنه ولی انتظار نداره از دستتون برای بازی کردن استفاده کنید. اگر توپ یا وسیله خیلی کوچک و سبکی داره که بهش علاقه منده ، از طریق اون وسیله ، وارد بازیش بشید. در صورتی که باز هم نپذیرفت یعنی دوست نداره به قلمروئش ورود کنید. تنهاش بزارید.ممنون از راهنماییتون.
سلام.ببخشید من تو برنامه ی دیوار آگهی فروش پرنده هایی رو میبینم که شرایطشون خوب نیست، شما کمپین حمایتی از پرنده ها نمیشناسین که بتونن این پرنده ها رو بخرن و به آدم های خوب واگذار کنن؟ ببخشید سوالمو اینجا مطرح کردم نمیدونستم کجا باید این سوالو مطرح کنم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.