سلام عروس من چارتا تخم دادن جاشونم ساکته رفتو امدم خیلی کمه ام یک روز ونیمه که وارد لونشم نشده با نر بیرون میشینن تخم ها سردن اما سه تاش قشنگ رگه گرفه چی کار کنم ممنون یاعلی
سلام عروس من چارتا تخم دادن جاشونم ساکته رفتو امدم خیلی کمه ام یک روز ونیمه که وارد لونشم نشده با نر بیرون میشینن تخم ها سردن اما سه تاش قشنگ رگه گرفه چی کار کنم ممنون یاعلی
براي تعيين زمان تخمگذاري بايد ماده رو از نزديك ديد.
بلوغ در بعضي عروسها زودتر اتفاق ميوفته و احتمالا اين تخم هم بي نطفه هست . ( اگر با نر ديگه اي جفت نشده باشه )
خيلي هم خودتونو درگير مسائل طبيعيشون نكنيد . درسته كه يكسري موانع اكتسابي سر راهشون قرار ميگيره و ازين مسير طبيعي منحرفشون ميكنه ( اين خاصِ حيوانات در اسارته ) ، ولي نهايت مطابق با غريزشون پيش ميرن . طوطيهاي شما هنوز اول راهن و جوان . انتظار بيش از توانو تجربشون نداشته باشيد. صبوري كنيد . با استرس داشتن ، فقط مشكلات ، بيشتر ميشه.
شما درست میفرمایید ولی ایا نرم میتونه به سمت غریزه اصلیش بره؟اون شب که گذاشتم تو یک قفس دنبال ماده میدوید و پاهاشو گاز میگرفت طفلی ماده هم فرار میکرد.....فقط خداکنه همونجور که گفتین عادت جفتگیری با چوبش رو ترک کنه و با ماده جفت شه.....یعنی واقعا امیدی هست؟؟؟
فعلا که دارم بهش خنکی میدم و عرق کاسنی....کی دوباره بزارمشون تو یه قفس؟وقتی یکم رفتارش ملایم تر شد یا الان؟؟در لونه باز باشه؟؟چون ماده تخم داره بره اونجا بزاره...ولی تاحالا یبارم نرفته تو لونه فک کنم لونه رو نمیشناسه![]()
http://uupload.ir/files/tiac_20180528_125537.jpg
سلام وقت بخیر
در مورد طوطیم که منافذ بینیش مشکل داشت و فرمودید پماد بزنم یه منفذ بینیش که کاملا بسته بود که عکسشو اون بالا گذاشتم فکر میکنم باز شده اما اون یکی سوراخه بینیش که از اول باز بود و بعد سرماخوردگیش مشکل دار شد ازون حالت چسبندگی که به نوکش چسبیده بود در اومده اما گرد مثله این یکی نیست و فکر میکنم هنوزم یکم بسته است عکسشو میفرستم امروزم روز ششم استفاده از پماد_125443.jpg
اینم عکسه اون طرفش
واقعا ممنونم بابته راهنماییاتون
http://uupload.ir/files/hxd0_20180528_125443.jpg
ویرایش توسط کاکلی گل باقالی : 28th May 2018 در ساعت 12:39 PM دلیل: اشتباه نوشتم
عزیزم برای همین گفتم بهشون زمان بدید. ما از اینده اطلاع نداریم. رفتار حیوانات هم نمیتونیم پیش بینی کنیم. پس تنها چیزی که کمک کننده است ، زمانه. جای لانه رو هم تغییر بدید شاید ماده از محل نصبش راضی نیست. هر چند به نظر میاد تصمیم داره تخمشو کف قفس یا جای دیگری غیر از لانه بزاره.
علت اشنا نبودنش با لانه ، هم جوان بودنشه و هم اینکه درگیر جفتگیری با نر فعلی نشده که در جریان روند تولید مثل قرار بگیره. بنابراین با لانه مثل یک شئ بیگانه رفتار میکنه. احساس مالکیت و تعلق ، بهش نداره.
برای نر خیلی خنکی قرار ندید که از مستی در بیاد. بعد از دو روز که قفسها رو کنار هم گذاشتید ، بزارید توی یک قفس.
لانه رو فعلا ببندید . وقتی اولین جفتگیری انجام شد ، بازش کنید. چون در هر حال تخم ، بی نطفه است.
سلام. منفذ سمت چپ هنوز گرفتست و سمت راست احساس میکنم کمی متورمه. به نظر میاد ساکشن یا لااقل یک معاینه کوچک برای اطمینان از سلامتیش، لازم داشته باشه. این مشکل داره کهنه و مزمن میشه و صلاح نیست بیشتر ازین درگیر درمان دارویی باشه.
ادرسها که خدمتتون هست؟ میتونید مراجعه کنید؟
بله ادرس رو دارم ولی متاسفانه الان شهرستان هستم ان شاالله اولین فرصت مراجعه میکنم
تا قبل از اینکه بتونم ببرمش دکتر کاری میتونم براش انجام بدم؟
پماد رو ادامه ندم ؟
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)