سلام. مادتون چرا انقدر زود علایم بلوغ رو نشون داده؟!! عروسها از 1/5 سال به بعد بالغ میشن . از سنش اطمینان دارید؟ باردار بوده وقتی خریدید یا اخیرا از مستی زیاد ، تخم ایجاد شده؟
حمله های نر میتونه از مستی باشه . کمی خنکی بهش بدید متعادل بشه. چون سن زیادی نداره ، عادت جفتگیری با چوب ، ماندگار نیست . بخاطر تجربه کمشه که نمیتونه ماده رو بعنوان جفت بپذیره .
نه آبریزش نداره
دما رو با بخاری برقی بالا بردم
ببینم چی پیش میاد،امیدوارم خوب شه فوری...
سنش 1.5 سالع اس
من جمعه گرفتمشون
مورد خاصی نداشتن راجع به بیماری
که امروز دیدم ماده سرما خورده امروز صبح
ولی از کسی که گرفتم اتاقی که اینارو نگه می داشت،خیلی گرم بود
عادت می کنن به دمای پایین اتاق من نسبت به اونجا یا اذیت میشن مدام؟
سنش رو صاحب قبلیش گفت9ماه وقتی میخواستم بخرمش.گفت3ماه دست خودش بوده6ماه دست صاحب قبلیش.وقتی خریدمش اخر پرریزیش بود.از همون اول علاقه داشت بره پیش نر ولی اواخر خیلی شدید شد تا حدی که از رو دستم پرواز میکرد میرفت رو قفس نر مینشست.فک کنم همین اواخر تخم ایجاد شده....امشب وقتی رو چوبش میشینه دمشو کاملا عمودی میگیره ینی اونقد کمرشو خم میکنه که دمش عمودی وایمیسته.تخم گذاریش نزدیکه یا همون2هفته دیگه اس؟راستی دیشب که لونه رو گذاشتم تا الان تو لونه نرفته کنجکاو نیست لونه رو پیدا نکرده.....
خداااا کنه همینطور که شما میگین باشه و عادت جفتگیری با چوب ماندگار نباشه.ینی واقعا همین طوره اطمینان دارین؟اخه یه بنده خدایی میگفت یه نر داشته بعد3سال با هر ماده ای جفت میکرده جفت نمیپذیرفته.کلیییییییی ترسیدم که نکنه نر من هم همینطوری باشه.ینی نذر کردم این دوتا جفت شن خیلی استرس دارم![]()
دوستان؟
اگه طوطی آسم داشته باشه از بچگی خودشو نشون میده یا ممکنه بعد چند سال هم خودشو نشون بده؟
و اینکه آسم تو طوطی ها درمان قطعی داره یا مثل انسان درمانش سخته؟
خيلي عجيبه كه طي ٢ روز ، اين علائم رو نشان داده . مشخصات به آسم شبيهه. از صاحب قبلي سوال كنيد در چه شرايطي نگهداري ميشدن ؟ ماده تا به حال سرماخورده كه درمان نشده باشه ؟ يا الودگي محيطي زياد بوده ؟ خس خس سينه هم داره ؟
آسم قابل درمانه اگر خيلي مزمن نشده باشه . داروهاي مخصوص هم داره . ولي قبل از استفاده از دارو بايد از بيماريش اطمينان حاصل كرد . ميتونيد براي معاينه ريه ها به دامپزشك مراجعه كنيد ؟ ( متخصص طيور )
به دماي پايين هم عادت نميكنن ، بيمار ميشن . طوطي ها خاص مناطق گرمسير هستن و بايد هميشه در يك دماي مناسب و ثابت نگهداري بشن. در شرايط عادي غير از توليد مثل ، بهترين دما ٢٥-٢٨ درجه است . در زمان بيماري يا توليدمثل ، دماي بالاتر لازم دارن .
آره میتونم،ولی مسیرم دوره
الان داخل شهر نیستم متاسفانه
پرسیدم
گفت اصلا سرما نخورده بودن حتی،آسم هم نداشته
گفت محیطشون گرم بود اصلا سرما نخورده بودن
ببینید،دقیقا نمیدونم صداش از سینه شه یا گلو دهنش
اما خس خس داره
امیدوارم تا فردا خوب بشه یا حداقل بهتر از الان
وگرنه میبرم دامپزشک
سلام خسته نباشید دیشب ی جفت عروس گرفتم به شرط جفت و مولد ولی دوستم دیدشون گفت نر خیلی جوونه بعد ماده خوراکش خوبه و فضلش سیاه سفیده ولی نر چیزی نخورده از دیشب فضلشم یکم ابکی شده و سبز عکسشون گذاشتم اگه لطف کنید جنسیت وسنشون بهم بگین ممنون میشم عکساشونم بالا هست سوال18443
تا ٣ روز ديگه صبر كنيد . همزمان با بالا بردن دما ، رطوبت هم بايد درصدي بالا بره . با دستگاه بخور ، هوا رو كمي مرطوب كنيد . روزي ١٠ دقيقه بخار اوكاليپتوس توي محيط قراربديد ، با فاصله از قفس و بيشتر از ١٠ دقيقه هم نباشه ، مسموميت زاست . اگر تغييري نداشت ، حتما از دامپزشك كمك بگيريد.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)