سلام. بله فقط همین مورد روی منافذ زده بشه به طوری که داخلش هم کمی چرب بشه. شستشو برای شما مشکله. متخصص بهتره انجام بدن که مسئله ای پیش نیاد. فعلا پماد رو استفاده کنید ببینیم چی میشه.
سلام. ممنون.سلام خسته نباشید
چرا یکی از جفتام اصلا تخم نمیذارن؟حداقل روزی هفت بار فقط جلو چشم خودم جفت گیری میکنن ولی ماده اصلا داخل لونه نمیره فقط نر داخل میره
البته مادش بار اولشه ولی نر رو نمیدون چون قبلا دستی بوده و اینکه سن نر حدودا دو ساله و ماده تقریبا یک سال
حدودا ده روز هم هستش که همش جفت گیری میکنن
درضمن داخل یکی از لونه ها که جوجه داخلشه کپک نارنجی زده،لونه رو چیکارکنم؟
واسه جوجه مشکلی نداره؟
ماده حدود یکسالشه؟ یعنی هنوز یکسال هم نداره؟ چند وقته جفتگیری میکنن؟
لانه ای که کپک داره رو سریعا عوض کنید. جوجه و والدین بیمار میشن.
اگه الودگی به لانه هم منتقل شده بله عوضش کنید. در غیر اینصورت فقط خاک اره رو بردارید و دیواره های لانه رو تمیز کنید که منتشر نشده باشه. اطلاع دارید که کپکها تا چه حد خطرناکن؟
مراقب باشید جوجه و والدین نترسن.
ماده هنوز بالغ نیست .اول طی چند روز با غذاهای طبع خنک ، از مستیشون کم و بعد ازاون جداشون کنید که ناگهانی نباشه و تولک نرن. بلوغ کامل 2 سالگیه و از 1.5 سالگی به بعد ، قادر به تولید مثل هستن.
نه کپک به دیواره ها نرسیده بود با این حال جوجه رو داخل یه ظرف گذاشتم کف قفس و لونه رو مامل شستم و جلو افتاب گذاشتم،اگه الودگی به لانه هم منتقل شده بله عوضش کنید. در غیر اینصورت فقط خاک اره رو بردارید و دیواره های لانه رو تمیز کنید که منتشر نشده باشه. اطلاع دارید که کپکها تا چه حد خطرناکن؟
مراقب باشید جوجه و والدین نترسن.
ماده هنوز بالغ نیست .اول طی چند روز با غذاهای طبع خنک ، از مستیشون کم و بعد ازاون جداشون کنید که ناگهانی نباشه و تولک نرن. بلوغ کامل 2 سالگیه و از 1.5 سالگی به بعد ، قادر به تولید مثل هستن.
اون یکی جفترو اگه جداشون نکنمو در لونشون رو فقط ببندم مشکلی پیش میاد واسشون؟
قبلا این ماده پیش چند تا جوجه چهار ماهه بود خیلی مستی میکرد بخاطر همین براش یه نر تهیه کردم،ممکنه با جدا کردنش از این نر تو لک بره؟
ماده اماده ای ندارید کنار نر بزارید؟ در لانه هم که ببندید باز هر دو مستی میکنن. امتحان کنید و تغذیه خنک هم کم کم اضافه کنید.نه کپک به دیواره ها نرسیده بود با این حال جوجه رو داخل یه ظرف گذاشتم کف قفس و لونه رو مامل شستم و جلو افتاب گذاشتم،
اون یکی جفترو اگه جداشون نکنمو در لونشون رو فقط ببندم مشکلی پیش میاد واسشون؟
قبلا این ماده پیش چند تا جوجه چهار ماهه بود خیلی مستی میکرد بخاطر همین براش یه نر تهیه کردم،ممکنه با جدا کردنش از این نر تو لک بره؟
سلام وقتتون بخیر
واسه طوطیم دوبار پمادزدم فرقی نکرد و بالای بینیش ینی اون قسمت پرای سرش قرمز شدو مث یه حالت خونی پیداکرده نمیدونم واسه پر ریزیشه که رسیده به اون قسمت یا ماله همین بیماری جدیدشه؟؟
بابته اون قرمزیش که گفتم خدمتتون الان بهتر شده و یه منفذه دماغشم یکم باز شده و اون حالتی که چسبیده بود رو الان نداره ولی یه منفذ دماغش که از اول بسته بود هنوز همونه
سلام. با یکی دو بار که تاثیری نداره. ادامه بدید تا زمان تعیین شده. قسمت قرمز که میفرمایید بخاطر ریزش پر هست ، چون بدون پر هست اینطور به نظر میاد. سعی کنید پایینتر از این قسمت پماد بزنید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.