راستی غذای سریع الهضم میتونه کمک بکنه تخمش گیر نکنه؟
[QUOTE=anîmal lover;291594]سلام ،ببخشید
خیلی برجسته نیست مثلن از جفت نرش یکم پایین تر هست(شایدم خیلی وقته اینجوریه چون هیچوقت از لونش بیرون نمیومده ولی یه بار دیدمش من دیدم کمرش یه مقداری عجیبه و یکم از لابه لای پراش مقعدش دیده میشد ،،همچنین اولین تخم گذاریشون بوده،منظورم از ۲۱ روز گذشتن منظورم از اولین تخم بوده البته چهار تا تخم گذاشته و از آخرین تخم یعنی چهارمیش روز ۱۵هست که روش میخوابه.
مکمل کلسیم هم از جایی که خریدم گفت بهشون بدم،یعنی هر دفعه که آب رو عوض کردم یکی دو قطره توش بریزم،البته فکر میکنم از وقتی تخم گذاشتن کلهم سه چهار قطره نشده که مکمل بهشون میدم،
بعد هم اصلا پریشون نیست مثلن دستمو بردم نزدیکش خیلی خوب فرار میکرد، رنگ نوکش هم که پایین معلومه یه مقداری سفیدتر شده (شایدم اشتباه میکنم)اما عکس از قسمت کمرش نتونستم بگیرم ولی ،همچنین فکر کنم جفت گیری کرده باشن سه چهار روز پیش دور از چشم من ولی من هروقت دیدم که دارن یه رفتارای عجیب (تو دهنش غذا می زاره و به نوک هم میزنن ) انجام میدن سریع پیششون میکردم تا یه وقت تخم نذاره،
خیلی متشکرم![]()
سلام ، با اينحساب ، خود شما هم از وضعيتش مطمئن نيستيد !يا شايد حساس شديد. اگر ٤ تخمه باشه كه همين تعداده ولي چون تا به حال تخمگذاري نكرده ، نميدونيم چند تخمه هست . بزرگو بد بو شدن مدفوع هم نشانه بارداري و نزديك بودن به زمان تخمگذاريه . پس صبور باشيد . گاهي ٤-٥ قطره روغن زيتون روي ميوه هاشون بريزيد.
قطره كلسيم ، نيازي نيست در طول سال و روزانه مصرف بشه . باعث بالا رفتن سطح كلسيم خون و ضخيم شدن بيش از حد پوسته و سختي در تخمگذاري ميشه . سلامت كليه ها رو هم به خطر ميندازه . از ١٥ روز قبل از جفتگيري در دوران توليد مثل يا ٥-٧ روز در دوران خارج از توليد مثل قابل استفاده است. ( اگر مكمل مخصوص طيور زينتي باشه )
به اولين تخم ٣ روز ديگه زمان بديد و اگر جوجه نشد برداريد. تخمهاي ديگه چون نزديك جوجه شدن هستن ، خيلي فرقي نميكنه نطفه دار باشن يا نه چون اگر سالم باشه ،به زودي جوجه ها متولد ميشن و بهتر بود روز پنجم كندلينگ ميشد . ممكنه الان با برداشتنشون ، ماده مضطرب بشه . براي كندلينگ هم ، تخم رو جاي تاريك ببريد و نور متمركز ازش عبور بديد. اگر عبور كرد بي نطفه و اگر تاريك بود و ضربان قلب جوجه رو ( از روز ٤ به بعد كه به خوبي ديده ميشه ) مشاهده كرديد، نطفه دار هست .
چوب نشيمنشون هم استاندارد و أيمن نيست . چوب بايد استوانه اي ، با قطر مناسب و صيقل داده شده باشه . پلاستيكي مناسبتره . چوب فعلي، سطح زبري داره كه باعث سائيدگي و خراشهاي پوستي ميشه . اين خراشها ، محل ورود باكتريهاي فرصت طلب مثل استافيلوكوك هست . لطفا تعويضش كنيد.
خیلی ممنون از رانهماییتون جوجمون امروز سحر از تخم بیرون اومد!خیلی گوگولی وناز بود،بازم ممنون که راهنمایی کردینکردین،فقط ببخشید من تو پاسیو پنجره دار نگهشن می درم که نور خورشید در حد دو ساعت بصورت غیرمستقیم بهشون میخوره از لحاظ گرمایی مشکلی نداره،یا پنجره رو ببندم،همچنین شبا یکن در حد چند درجه سرده؟مشکلی نداره؟
ببببخشین وقتتونو گرفتم خیلی ممنون
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)