سلام
بله اندازه هاشون متفاوته از وقتی سرماخورد اینجوری شد من مواظبش بودم بخدا یه آدم سرماخورده بوسیدش که اینجوری شد
میترسم با گوش پاک کن چون آروم نداره
ممنونم بابت راهنماییاتون
سلام
بله اندازه هاشون متفاوته از وقتی سرماخورد اینجوری شد من مواظبش بودم بخدا یه آدم سرماخورده بوسیدش که اینجوری شد
میترسم با گوش پاک کن چون آروم نداره
ممنونم بابت راهنماییاتون
سلام ، دارويي كه نوشتم عفونت سينوس هم رفع ميكنه كه نياز به استفاده قطره بيني نداشته باشه . اگر تاثيرش كم بود ، قطره مينويسم . فعلا دارو رو مصرف و حداقل روزي يكبار بينيشو با دستمال گرم ماساژ بديد و چرب كنيد. ميتونيد محتوياتشو بر سرنگ بدون سوزن و خيلي آهسته خارج كنيد . بايد تخليه بشه وگرنه بشدت عفوني ميشه
از سيزيجات سبزرنگ تيره و نارنجي هم در تغذيه اش قرار بديد. كمبود ويتامين آ ، بيماري rhinolith ، يعني مشكلي كه در حال شكل گيري براي اين بچه هست رو ايجاد ميكنه . ( عفونت سينوس و بزرگ شدن منافذ بيني )
ممنونم بابت راهنماییتون
بابت ویتامین آ باید دارویی تهیه کنم؟
باید از پت شاپ تهیه کنم یا پرنده فروشیا مارکه خاصی داره یا نه چند تا دارو و غذا رو مخلوط کنم درست میشه؟
ببخشید زیاد سوال میکنم چون شمام دوستداره حیواناتین زیاد مزاحم میشم شرمندم😊
هم پت شاپها دارن هم پرنده فروشیهای معتبر.
متوجه منظورتون نمیشم!! چند تا دارو مخلوط کنید؟!! چرا؟!!
سلام چرا عروس هلندی خودش پرهاشو میکنه؟
سلام
من قصد فعالیت تو زمینه پرورش تخم نطفه دار طوطی از جمله عروس هلندی دارم. میخاستم بدونم جوجه ای که از تخم در میاد رو با چه سرلاکی میتونم بزرگ کنم؟
فرستاده شده از BLN-L21ِ من با Tapatalk
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.