سلام بە همە اعضای گروه، من تازە وارد این صفحە شدم. خیلی مفید و اموزندە هستش، من یک هفتە یە جوجە کاسکو ٣ ماهە خریدم کە با دست بزرگ شدە، خیلی رام هستش و میزارە نوازش کنم با دست غذا میگیرە. با توجە فرمودەهای شماها در عرض یک روز تمرین روی دست اوردم ولی هنوز از قفس بیرون نیووردم بیرون. می ترسم پرواز کنە و خودش رو بە در دیوار بزنە. سوال اینە چند وقتە دیگە بیرون بیارم از قفس برای بازی..... در ضمن نمی خوام پرهاش کوتاه کنم چە الان و یا بعدها. موفق باشید.
سلام ، به انجمن خوش اومديد.
تصميم درستي گرفتيد كه قصد كوتاه كردن پرهاشو نداريد .
بيرون أوردنش از قفس زماني انجام بشه كه با محيط كاملا اشنا شده باشه و با وسايل برخورد نكنه . خودتون هم مراقب باشيد كه ناگهان شروع به پرواز نكنه . با وسايل بازي سرگرمش كنيد كه حواسش معطوف به اونها باشه و در عين حال از ازاد بودنش لذت ببره . ولي اگر رهاش كنيد ، به لحاظ كنجكاوي كه داره ، ممكنه پرواز كنه و خطرناك هست.
سلام خدمت شما
خواستم بدونم کاسکو ماده بعد از جفتگیری و آماده شدن برای تخمگذاری از لحاظ تغذیه و اشتها چه اتفاقی براش میافته ؛ چون ماده من اشتهاش کم شده این بی اشتهایی طبیعی هست ؟ متشکرم
سلام خدمت شما
فعلا کم اشتها شده و اکثر وقتها انتها و کف لانه نشسته و کمي هم بالهاش نيمه باز در حال نشستن هست ( انگار نشسته و خودشو پهن کرده ته کف قفس ) . مطمن هستم که مريض نيست شکر خدا و از لحاظ حرارت و دماي خانه همه چي تنظيم و مرتب هست مطمنم . ضمنا احساس ميکنم ماده خجالتي شده چون براي غذا خوردن اينقدر نازشو ميکشم و با صداي آرام قربون صدقش ميرم تا چند باري سرشو از لانه مياره بيرون بعد ميبره داخل لانه تا بلاخره تشريف مياره بيرون غذا بخوره خانم . نره هم آرامتر شده و بعضي وقتها ذرت از جاي غذا بر ميداره و ميبره داخل لانه به ماده ميده و بعضي وقتها نره هم ميره داخل لانه کنار ماده ميشينه . فعلا خبري از تخم گذاشتن نيست . شديدا رفت و آمد به لانه دارند . مدفوش هم رنگش عادي ولي مقداري بزرگتر شده . متشکرم
اين هم عکسهاي زوجين
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG]
سلام. بسیار خوب اگر مطمئنید بیمار نیست ، صبور باشید تا زمان تخمگذاری.
سلام بر شما
هر سال کاسکو چند نوبت تخمگذاری میکنه و هر بار چند عدد تخم میکند ؟ متشکرم
سلام خدمت شما
در حال حاضر برای این جفتهای کاسکو که جفتگیری کردند ؛ در قفس باز کنیم برای بیرون آمدن و بازی کردن و بال زدن ؟ یا بهیچ عنوان اینکارو نکنیم و کاملا و هر روز داخل قفس باشند ؟ بخاطر اینکه ماده صدمه یا مشکلی براش پیش نیاد . ضمنا اشتهاشون هم خیلی بهتر شده . متشکرم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)