جعبه گرم داشته اما از وقتی گذاشتن اونجا بهتر شده امیوارم سرما خورده نباشه و بزرگ بشه
عکس فرستادم ممنونم
جعبه گرم داشته اما از وقتی گذاشتن اونجا بهتر شده امیوارم سرما خورده نباشه و بزرگ بشه
عکس فرستادم ممنونم
معذرت میخام اینقد ناواردم و سوال زیاد میکنم
لینک اپلود عکس رو دوباره میزارید چون هر چی میگردم لینک نیست که مجدد اپلود شه و کپی شه
شرمندم
ویرایش توسط کاکلی گل باقالی : 13th April 2018 در ساعت 02:58 PM دلیل: ناقص
فرقی نمیکنه هر سایت اپلود عکس که جستجو کنید مشکلی نداره.
https://www.google.com/url?sa=t&sour...a-bdd8xPe2JsAh
ماده است و همون حدود سني ٤ ماهه. تا پرريزي (٦-٩ ماهگي ) صبر كنيد.گاهي از ٤/٥ ماهگي تولك ميرن.
ممنون بابات راهنماییتون
سلام وقت همگی بخیر من دنبال دوتا عروس هلندی آلبینو سنشونم هفت ماهه باشه لازم دارم برای عروسام دوتا عروس آلبینو مرواریدی دارم که باهم خواهر و بردارن و میخوام براشون جفت بگیرم لطفا اگه کسی داره با این شماره تماس بگیره یا بهم اطلاع بده خیلی ممنون میشم
09354554207
بچه ها من حدود یک ماه پیش یه عروس خریدم چند روزه که حس میکردم مریضه بردمش دامپزشک گفت تنفسش مشکل داره لاغر شده و یه بیماری که اسمش یادم نیست داره.ریه هاش اب اورده.دکتر گفت مریضی قابل درمان نیست و حدود چند روزه دیگه میمیره.من میدونم که خیلی داره زجر میکشه میخوام حداقل کاری کنم براش که انقدر زجر نکشه.توروخدا بگید چیکار کنم.
سلام. ببخشید منظورتون چیه که کاری کنید زجر نکشه؟!!بچه ها من حدود یک ماه پیش یه عروس خریدم چند روزه که حس میکردم مریضه بردمش دامپزشک گفت تنفسش مشکل داره لاغر شده و یه بیماری که اسمش یادم نیست داره.ریه هاش اب اورده.دکتر گفت مریضی قابل درمان نیست و حدود چند روزه دیگه میمیره.من میدونم که خیلی داره زجر میکشه میخوام حداقل کاری کنم براش که انقدر زجر نکشه.توروخدا بگید چیکار کنم.
نتیجه گیری ها رو بر چه اساسی ارائه دادن؟ فقط معاینه یا ازمایش؟ طوطیتون فقط مشکل تنفسی داره؟ غذا خوردن و مدفوعش طبیعیه؟ غذای هضم نشده توی مدفوعش هست یا استفراغ و تب داره؟ الان دقیقا چه علائمی داره ؟
اسم بیماری که گفتن pbfd یا سیتاکوزیس نبود؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.