خواهش میکنم. اگر به کبد چرب مبتلا باشه غیر از اصلاح غذایی ، دارو نیاز داره. اگر هم عفونت گوارشی باشه باز هم انتی بیوتیک برطرف کننده مشکلشه. البته به نظر نمیاد عفونت گوارشی باشه چون اولین نشانه هاش اسهال ، بی اشتهایی و خواب الودگی پرنده است. احتمال بیماری کبدی بیشتره. اگر مدفوع چرب با بوی تندی داشت این احتمال قویتر میشه.
یک مدت ارزن رو کمتر در ظرفش قرار بدید تا بیشتر از دانهای دیگه استفاده کنه. در صورتی که رنگ مدفوع طبیعی شد از مصرف ارزن بوده.
حتما هفته ای دو مرتبه سرکه سیب و عرق کاسنی به ابخوردنش اضافه کنید و اگر تمایل به مصرف نداشت ، خودتون با قطره چکان بدید.
سلام
ببخشید یه سوال دلشتم نمیدونم اینجا جلش هست یا نه
طوطی هلندی من صورتش خاکستریه یکم طبق سرچ که تو اینترنت داشتم فک کنم ماده است
عروس هلندی ماده حرف نمیزنه ؟اصلا هم شیطونی نمیکنه فقط یه گوشه دایما داره غذا میخوره تحت درمان با انتی بیوتیک هم هست
و دایما صدای قیژ قیژ در میاره البته شاید هنوز جوجست ولی پرنده فروش بهم گفت ۳ ۴ ماهشه
سلام من زیاد درگیر فضای مجازی نیستم عروس قبلی رو فراموش کنید
خودش اصرار داره بیاد روم من کاریش ندارم
نمیشه یه دقیقه تنهاش گذاشت شاکی میشه
من چیزایی که بوده رو اکثرا خوندم ولی چون چندتا مشکل باهمه میگم یه موقع اشتباه نکنم
به زور نمیگیرمش وقتی رو دستمه (که همیشه هست)میزارمش تو قفس ولی اونجا واینمیسته میخواد بیاد بیرون
خیلی ممنون
سلام خیلی ممنون من اصلا درگیر فضای مجازی نیستم
من کاریش ندارم خودش میاد سمتم میخواد بیاد روم
اصلا نمیشه دو دقیقه از کنارش بری شاکی میشه
پرنده قبلی رو فراموش کنید
خیلی از مطالب رو مطالعه کردم ولی خوب چون چند تا مشکل باهمه میگم یه موقع اشتباه نکنم
نمیگیرمش خیلی آروم موقعی که رو دستمه میزارمش تو ولی میخواد بیاد بیرون
جوجه هلندی برادرم براش بخاری روشن کردن کنار بخاری حالش خیلی بهتر شده و سرلاکشو میخوره
شرمندم من زیاد سوال میپرسم
چطوری عکس بزارم بلد نیستم
دکترانتی بیوتیک داد و مولتی ویتامین گفت خیلی ضعیفه
ویرایش توسط کاکلی گل باقالی : 13th April 2018 در ساعت 10:01 AM دلیل: کامل ننوشتم
عجب! یعنی جوجه به این کوچکی فضای گرمی نداشته ؟؟!! امیدوارم سرمانخورده باشه.
اپلود https://www.google.com/url?sa=t&sour...a-bdd8xPe2JsAh
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)