سلام خسته نباشید..کاسکو من موقع نفس کشیدن فس فس میکنه و زیر چشماش یه کمی انگار باد میکنه...گلوشم باد میکنه خالی میکنه انگار ...دلیلش چی میتونی باشه .ممنون
سلام ، تشكر
منظورتون اينه كه صداي تنفسش با خس خس و تنگي نفس هست ؟ جاي سردي بوده يا حمام كرده ؟ فعاليت ، شيطنت ، اشتها و دفعش طبيعيه ؟ بيني و چشمهاش مرطوب نيست ؟ عطسه ، لرزش ، خواب الودگي ؟ چه مدته و در حالت استراحت يا دائم اينكارو انجام ميده ؟
راستش تازه خریدم اینو حمام نکرده .خوب غذا میخوره مدفوعش طبیعی هس فقط..وقتی خونه ساکت هس صدای نفسش میاد انگار بینیش گرفته گلو و زیر چشماش هم هی خودش انگار باد میکنه..دورو بر بینیش تمیز هس .
زیاد استراحت نمیکنه..بیشتر اسباب بازی که براش گذاشتم خورد میکنه میریزه زمین..بعضی موقع ها زبونشم میچسبونه به منقارش ..یعنی منقار بالایی رو با زبون از تو فشار میده انگار. ببخشید اگه نتونستم خوب توضیح بدم
به نظرم اگر ويزيت بشه ، خيالتون راحتتره . چون حالتهايي مثل پف دادن پر ، زماني هست كه كاسكو قصد استراحت داره و ريلكس هست يا اگر دماي محيط پايين باشه براي گرم نگه داشتن خودش اينكارو انجام ميده . ولي اينكه ميفرماييد صداي خس خس شنيده ميشه و حس ميكنيد بينيش گرفته ، بهتره توسط متخصص طيور بررسي بشه . البته انتقالش به كلينيك هم بايستي با احتياط انجام بشه ، چون طوطيها بشدت مضطرب ميشن. لازم هست متخصص معرفي كنم ؟
با قرار دادن ظرف اب در حال جوش در محيط و دور از قفس ( جايي كه نترسه و حضورشو حس نكنه ) هوا رو كمي مرطوب كنيد ببينيد تغييري ايجاد ميشه .
خیلی ممنون ...من میترسم آسم باشه...یا گرفتگی بینی که باعث میشه موقع نفس کشیدن بینش صدا بده...درس مثل انسان که اکه بینی گرفته باشه صدا میده. از سینه صدا نمیده... موضوع نگران کننده باد کردن زیر چشم و گلو هس برام .اگه تبریز آدرس بدید ممون میشم .
خواهش میکنم. برای همین موارد نگران کننده ای که هست عرض کردم ویزیت بشه.
کلینیک تخصصی طیور آذربایجان ( azutclinic )
تبریز- خیابان راه آهن– اول خیابان دامپزشکی -روبروی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی – کوی حمدی- کلینیک و پلی کلینیک تخصصی طیور آذربایجان
تلفن: 34424262- 041
خیلی ممنونم لطف کردین
بازم سلام و خسته نباشید ..بردمش دامپزشک..چیز خاصی نگفت ...شاید سرما خورده قرص داد super oxy forte tablets...پنج عدد هر روز یه دونه با آبش قاطی میکنیم .حالا ببینیم چی میشه. (یه کاسکو خوب تو تبریز نمیشه پیدا کرد...به اسم اهلی خریدم که گاز گرفتن بلد نیی ...الان قشنگ گاز گرفت)😑
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.