سلام دوست عزیزم
قسمت کنار در اصل یه تابلو کنترل برق هستش. مثل تایمر wave box پریز . sowich . میشه گفت کلیه تجهیزات اتاق سامپ از این تابلو کنترل میشه
9 تا عکس از مراحل ساختشو با کمال میل واستون میزارم
به ترتیب مراحل ساخت این قسمت:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
موفق باشید...
سلام .به پارسی پت خوش اومدین:53: .چه آکواریوم قشنگی دارین :smile (91):.
من از توضیحات تخصصیش سر در نمیارم ولی چقدر دقیق و با حوصله مراحل ساخت رو توضیح دادین:smile (263): .آکواریوم آبشور رو خیلی دوست دارم اگه میشه عکسایی از خود آکواریوم هم بذارید:smile (81): .از دور که واقعا زیباست :85:.
سلام.
مهندس تبریک میگم واقعا.
خیلی خیلی خیلی زیباست.
ممنون میشم از نمای نزدیک هم عکس بزارید.
موفق باشید
سلامسلام .به پارسی پت خوش اومدین:53: .چه آکواریوم قشنگی دارین :smile (91):.
من از توضیحات تخصصیش سر در نمیارم ولی چقدر دقیق و با حوصله مراحل ساخت رو توضیح دادین:smile (263): .آکواریوم آبشور رو خیلی دوست دارم اگه میشه عکسایی از خود آکواریوم هم بذارید:smile (81): .از دور که واقعا زیباست :85:.
ممنون از ذوق و محبت شما . چشم حتما ... .
بخاطر کارم مدتی هست مسافرم وفعلا عسلویه هستم. برم منزل حتما واستون میفرستم...
سلام به دوستان عزیز.
بچه ها این 2 تا عکس ماله سال 1387 هستش .
اون بطری که استار پلیپ روش رشد کرده الان دیگه شیشه ی بطریه مشخص نیست...
![]()
دوستان این شقایق اندازه ی یه سکه 25 تومنی بود . راستش با لایو راک وارد آکواریمم شد . به روز اتفاقی دیدمش. خیلی کوچولو و بچه بود. دیگه شروع کردم به رسیدگی...
این عکس ماله تقریبا1/5 سال بعدش هست
![]()
دوست عزیز ممنون از عکس ها و اطلاعات کاملتون
میشه درباره تغذیه ریف ها تون کمی توضیح بدید؟ از چه محصولی یا محصولاتی استفاده می کنید؟
مشخص است كه هم بسيار با سليقه هستيد و هم پشتكار و دقت و نظم بالايي داريد. واقعا زيباست. الان آكواريومتون ديدني هست. بنده هم سوالي مشابه دوست خوبن جناب بهمنش دارم.
بعلاوه اينكه، ميتونم بپرسم هر ماه چه ميزان هزينه نگهداريش ميشه؟
سلام
آکواریومتون و طراحی تجهیزاتش بسیار بسیار جالب و دیدنی بود ..:smile (137):.. من که از ماهی ها زیاد سر در نمیارم ولی از دیدن تصاویر آکواریوم ، سلیقه، نظم و دقتی که در ساختش به کار بردید لذت بردم ... :smile (66):
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.