سلام دوستان محترم و عزیز
کاسکوهای منم ؛ یکیشون ( نر ) چند وقتیه پرهاش اینجوری مثل عکسهای بالا شده . لطفا من هم راهنمایی کنید متشکرم
سلام دوستان محترم و عزیز
کاسکوهای منم ؛ یکیشون ( نر ) چند وقتیه پرهاش اینجوری مثل عکسهای بالا شده . لطفا من هم راهنمایی کنید متشکرم
سلام . اگه جوجه وحشی هست و قبلا صاحبی نداشته میتونه به خاطر حمل نامناسبشون باشه . تو شرایط بدی این طوطی ها رو وارد میکنن . اما خشکی پر و خطوط استرس هم میتونه باشه در صورتی که خودتون هیچ رفتار مشکوکی از پرجوی و پرهای افتاده کف قفس که ناشی از پرکنی هست ندیده باشید . یکم پرهای گردنش مشکوکه اما فکر نمیکنم پرجوی باشه .
تغذیه مناسب از جمله غذاهای پروتئین دار، کلسیم دار و غذاهایی که حاوی ویتامین A هستن حتما تو غذاییش باشه .
استفاده از لوازم گرمایشی در فصول سرد میتونه باعث خشکی و شکننده شدن پر بشه . مقاله زیر رو مطالعه کنید :
https://www.parsipet.ir/showthread.php?t=8918
(اگه طوطی شما وحشی هست فعلا حموم نکنید)
اسباب بازی و لوازم سرگرمی حتما در اختیارش باشه(اگهوحشی هست اروم اروم باید بهش معرفی بشه وگرنه باعث استرس میشه) و به حال خودش رهاش نکنید ، مراحل رام کردن صحیح رو هر روز تمرین کنید تا بیشتر بتونید رفتارهاش رو کنترل کنید .
سلام ممنون ، کدوم روش ؟
سلام . عکس ببینم بهتره
تغذیه نامناسب و خشکی پر اولین دلایل میتونه باشه .
سلام خواستم بدونم چرا عكسها هيچكدوم واسه من باز نميشه كلا نميتونم ببينم چه بايد كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Sent from my iPhone using Parsipet
با سلام خدمت دوستان واساتید محترم.امروز داشتم به کاسکو نگاه میکردم احساس میکنم یک سوراخ بینیش از اون یکی بزرگتره چه مشکلی میتونه باشه البته چهار روز پیش بردمش حمام ولی قسمت سر و صورتش رو آب نزدم اصلا
ممنونم راهنمایی کنید
همه عكسهايي كه كاربرها ميگذارن براي من باز نميشه
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app
من يك مشكل دارم بالا نوشتم لطفا راهنمايي بفرماييد
سلام لطف کنید از بینی عکس بزارید. ممکنه مبتلا به rhinolith باشه. هوای الوده ، دود دخانیات ، مشکل تغذیه ( کمبود ویتامین a ) و عفونتهای قارچی ، باکتریایی و ویروسی در شکل گیری این بیماری تاثیر گذارن. شرایط نگهداریشو در گذشته از صاحب قبلیش سوال کنید.
مرورگرتونو به روز کنید.
دوستان آيا كسي توي اهواز دكتري سراغ داره كه واقعاً كارش كاسكو باشه لطفاً راهنمايي كنيد
واي نميدونستم بده گاهي نزديكش ميشينم و سيگار هم ميكشم الان بايد چكار كنم البته نميدونم شايد حساسيت زياده كه من دارم، و كاسكو نه ماهشه و قبلا تو پرنده فروشي بوده اولين صاحبش منم اهوازم هستم نميدونم پيش كي ببرم كه از كاسكو واقعاً سر دربياره خيلي دوست دارم بدونم اگر ممكنه راهنمايي كنيد
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)