سلام.
عرض کردم خرگوش ماده بین 4.5 تا 6 ماه بالغ میشن. نژادهای کوچک زودتریعنی حدود 4.5 ماهگی.
نشونش اینه که بی قراری میکنه و اگر اماده جفتگیری باشه حتی با خرگوشهای ماده هم جفتگیری نمایشی انجام میده.
دوره استروس (؛جفت پذیری ) حدود 10 روزه. که اگر باردار نشه ،تکرار میشه.
درسته ممنون [emoji1303][emoji1303]
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app
خرگوشای من تقریبا ۳ ماهن
اما از ۱و نیم ماهگی که گرفتمشون هر کار کردم جای دستشوییشونو یاد نگرفتن
خیلی دوس دارم خونه آزاد بدارمشون اما با دستشوییشون مامانم مشکل داره 🤦🏻♀️
Sent from my iPhone using Parsipet
دوباره سلام.
یکی از خرگوش هام که کوچیک تر بود مرد ولی اون یکی سرحال سرحاله . فقط نمی دونم چرا تنبل شده هر کاری هم می کنم نمی دوه.
غذا هم بهش سبزه و میوه و یونجه و آب و سویا هم میدم
![]()
ببخشید سبزی
تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
چه روشهایی پیش گرفتید برای اموزش جای دستشویی؟ فقط ادرار رو جای دیگه ای انجام میدن یا هر دو ؟
سلام میشه نژاد خرگوشم رو بگید
![]()
سلام. چرا اون زبون بسته فوت کرد؟!!
مصرف سویا خیلی محدود باشه. میوه و سبزی هم مطابق اصولی که عرض شد. یونجه و علوفه غذای اصلیه خرگوشه که 80 درصد جیره رو شامل میشه. 10 درصد میوه و سبزی . 10درصد پلت و کمتر ازیک درصد غلات.
خرگوشتون چند ماهشه؟ راه رفتنش طبیعیه ؟ ببینید پوست پاهاش زخم نشده ؟ نسبت به سنش وزن بالایی نداره؟
بله رفتارش طبیعیه
1 یا 2 ماهشه پوست پاهاش زخم نیست
اطلاع کاملی در مورد نژادها ندارم. فکر میکنم هلندی ( dutch ) هست.از متخصص اگزوتیک سوال کنید.
خرگوشهای اهلی و فانتزی تحرک زیادی ندارن که دایما در حال دویدن باشن. سبک حرکت کردنشون هم متفاوت و بصورت پرشهای کوتاهه. وسایل بازی مخصوص خرگوش تهیه کنید یا خودتون مطابق نمونه های اینترنتی بسازید که به جست و خیز ترغیب بشه. انگیزشو برای حرکت زیاد میکنه.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.