امروز متوجه شدم کنار زبون عروسم یه لکه هست ولی این لکه فقط یه طرفش هست
مشکلی هست؟؟؟
چیکار باید بکنم؟؟؟
امروز متوجه شدم کنار زبون عروسم یه لکه هست ولی این لکه فقط یه طرفش هست
مشکلی هست؟؟؟
چیکار باید بکنم؟؟؟
سلام ، فعلا مورد خاص و نگران كننده اي نيست . چيزي كه ميبينم يك لكه است كه جزيئاتش مشخص نيست . خودتون توي منزل بررسي كنيد ، با جراحت ، خونمردگي ، نقاط سفيد رنگ ( شبيه آفت دهان ) همراهه ؟ موقع غذا خوردن مشكلي نداره ؟ جسم تيز يا ميله ها رو گاز نگرفته يا موقع جويدن، زبانشو ؟
بجز این لکه هیچ چیز دیگه ای تو دهنش نمیبینم.که این لکه فقط یه طرف زبونش هست.سلام ، فعلا مورد خاص و نگران كننده اي نيست . چيزي كه ميبينم يك لكه است كه جزيئاتش مشخص نيست . خودتون توي منزل بررسي كنيد ، با جراحت ، خونمردگي ، نقاط سفيد رنگ ( شبيه آفت دهان ) همراهه ؟ موقع غذا خوردن مشكلي نداره ؟ جسم تيز يا ميله ها رو گاز نگرفته يا موقع جويدن، زبانشو ؟
موقع غذا خوردن هم مشکلی نمیبینم.اینکه گاز گرفته اینجوری شده رو نمیدونم.ولی همینجوری که غذا میخوره گاز نمیگیره
سلام
قصد دارم عروس هلندی بگیرم اما قیمت درستی ازش ندارم!!
از یه مغازه پرسیدم تازه دونخور خاکستری رنگش رو 200 بهم قیمت داد
زردی سرش هنوز زیاد پررنگ نشده بود. قیمتش چند باید باشه حدودا؟؟
پارسال جوجه ۲۰ روزه ۱۲۰!!
البته الآن گرونتر شده و اینکه یک مقدار بزرگتر هست این.بین ۱-۳ ماه هست.
Sent from my K00E using Tapatalk
سلام
یه سوال برام پیش اومده
اینکه وقتی عروسمو از قفس میارم بیرون تا حدود 10 دقیقه شروع میکنه اینور و اونور میپره،الکی رو زمین بال میزنه،سمتش میرم فرار میکنه،میدوه اینور و اونور
طبیعیه؟؟؟؟؟
تا قبل از بلوغ تعیین جنسیت صد در صد نیست . ولی تا حدودی قابل تشخیصه.
سلام. عروستون چندماهشه؟ روزی چند ساعت ، بیرون از قفسه؟ موقعی که میاد بیرون ، زیاد دور و برش هستید ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.