درودی دوباره.
حتما چک کنید که الکی نمونه توی لونه.
مشکلی نداره ولی باید سریع کار کنید،که اگر تخم ها نطفه داشت سرد نشه.
موفق باشید.
Sent from my K00E using Tapatalk
سلام /به فرموده یه قفس تهیه وفنجها رو از هم جدا کردم /اکسی وت را توی ابخوری پرنده مصرف کردم /پماد وقطره هم به چشم پرنده زدم /بعد از 4یا 5 روز فنج خوب نشد /دو سه روز قبل اتفاقی یه محصول داریویی برای فنج توی اینترنت دیدم که با مشورت با مسول داروخانه دامپزشکی مصرف دارو را شروع کردم طبق نظر ایشون این دارو از تتراسایکلین قوی تر هست /اسم دارو انرامین حاوی انروفلاکساسین 10 درصد هست /دوره دارو را طی میکنم نتیجه را خبر میدم .
به قول ما یزدیها داشتن حیوون زنده خشیش به همین چیزاشه البته اگر جواب نداد دیگه پرنده رو میبرم دامپزشک ببینه![]()
سلام لطفا اگه میشه جواب سوالاتم بدید اگه تخمها خراب هستن بردارم الان 17روز از اولین تخمی که گذاشته میگذره کلا 7تخم دارن اما هیچ تخمی جوجه نشده هنوز زمان دارن یا تخمها خرابن با تشکر
به شما ۳ پاسخ داده شده!
سلام من امروز تخمها رو چک کردم از هفت تخم خود فنچها 3تا شون رگ دارن دوتا از انها هم پوسته تخم شکسته اما امروز دیدم دوباره جفت گیری کردن ونره پر برداشته برای لانه سازی لطفا بگید چکار کنم تخمها رو بردارم لطفا جواب بدین با تشکر
درودی دوباره.
تخم هایی که آسیب دیدند رو بردارید.
و اینکه فشار زیادی بدلیل جفت گیری دوباره بهشون میاد.
تا میتونید تقویتشون کنید و جلو ضعفشون رو بگیرید.
@animal lover
ویرایش توسط vonarian : 13th October 2017 در ساعت 10:54 AM
سلام مجدد امروز لانه فنچها رو برداشتم که تخمها رو چک کنم متوجه شدم دو تا جوجه در لانه مردن و3تادیگه 2تاشان ترک کردن که جوجه دارن اما از دیروز دورلانه نمیرن میترسم انها هم بمیرن یعنی قهر کردن ؟ دیگه نمیرن تو لانه چکار کنم
سلام. بله ازینکه به لانه دست زدید قهر کردن. مگه جوجه ها متولد شدن ؟؟ 9 ساعت پیش که هنوز توی تخم بودن !!
یک قسمت از جملتونو متوجه نشدم. " دوتا جوجه در لانه مردن و 3 تا دیگه 2 تاشون ترک کردن" یعنی چی؟
اگه جفت دیگه ای دارید که همزمان تخمگذاری کردن و اگر تخمی در لانه هست تا سردتر نشده بزارید توی لانشون. لطفا یک توضیح کامل بفرمایید از اوضاع و اینکه بالاخره جوجه هستن یا هنوز توی تخمن؟!
سلام اگه بعد از 21روز تخمها رگ داشتن اما جوجه متولد نشد چکار باید کرد الان 3روز که پوسته یکی از تخمها شکسته اما جوجه هنوز به دنیا نیامده لطفا راهنماییکنید
سلام. فضا رو مرطوب کنید یعنی ظرف اب جوشی کنار قفس بزارید که بخاراتش رطوبت ایجاد کنه. یا به ماده با اب گرم ابتنی بدید که چون هوا سرده امکان سرماخوردگیش هست. پس میتونید به جای ابتنی ، کمی اب به تخمها اسپری کنید که پوسته اون در اثر حرارت تخم و تماس با اب نازک بشه و جوجه ها راحتتر بتونن خارج بشن.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.