ببخشید وقتی عروس من میترسه کم برم تو اتاق چقدر طول میکشه که ترسش بره و من شروع کنم به دستی کردنش و چطوری بکنم که دستی بشه لطفا راهنمایی کنید
چطوری دستی بکنم
غذاشو ندم و بعد با دست غذا بدم
با سلام من سه روز پیش یه عروس هلندی نر گرفتم نمی دونم سنش چقدره ولی بسیار شیطونه و سرحال به نظر میاد ولی کچل هست و فروشنده گفت که کچلی به علت پر ریزی هست و در میاد ولی تو نت دیدم که کویا درمان نمیشه درسته عروس من لوتینو هست [IMG][/IMG]
درمان نمیشه یعنی ؟لطفا نظرتونو بگید تو این سه روز اونقدر باهام گرم شده و شیطونی میکنه دلم نمیاد عوضش کنم درمان داره این مساله ؟
این عکس عروس من نیست ولی کچلیش مثل اینه
درود.
لطفا یه مدت صبر کنید...
لازمه که ببینید پر ها ریشه کردن یا نه.همچنین وجود قرمزی روی پوست و پر ها نشان از بیماری پوستی(انگل،مشکل محیطی و...)میده.
لازم به ذکر است که در صورت احساس هر گونه احساس خارش بیمورد و عکس العمل عصبی برای خاراندن نشانه ی مشکل هست.
لطفا عکس خودش رو بذارید.با شبیه سازی که نمیشه تشخیص داد
سربلند باشید.
Sent from my K00E using Tapatalk
سلام. کچلی در بعضی نژادهای جهش یافته اتفاق میوفته که به ژنتیک مربوط میشه. معمولا قابل درمان هم نیست. ولی همونطور که دوست عزیزمون گفتن ، علتهای دیگه ای هم میتونه داشته باشه. بررسی کنید علایمی مبنی بر مشکلات پوستی اگر هست یا پرریزی اتفاق افتاده اطلاع بدید ، در غیر اینصورت ژنتیکیه. مشکل خاصی نیست. به زیبایی ظاهر توجه نکنید. مهم سلامت جسمی و شادابی پرنده است و عشقی که بهش دارید. چه اهمیتی داره قسمت کوچکی از پشت سر بدون پر باشه؟!!
با سلام
دلیل بزرگ شدن مدفوع پرنده چی هست ؟
قابل ذکره که پرنده ماده هست و حدود 20 روز الی 25 روز پیش جفتگیری کردن اما بعد از 20 الی 25 روز جفتگیری هنوز تخمی نذاشته و اولین بارشون هست که قراره تخم بذاره ، البته ماده قبلا بدون نر تخم خاکی یا همون بدون نطفه گذاشته ؟ ایا قراره تخم بذاره ؟
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)