عرض کردم نصف قاشق چایخوری سرکه سیب در نصف ظرف ابخوری ( ترجیحا اب جوشیده گرم نه اینکه اب جوش!!! ) اب و مایعات خنک براش خوب نیست.
از هر کدوم دانه ها ، یک قاشق مربا خوری. 2_3 بار در هفته در ظرف جدا. در کنارش حتما دانهای گرمتر هم نصف این مقدار بزارید. بعد از درمان به روال عادی برگرده. این ها جزو دانهای روتین هست ولی در دوران بیماری ، پرریزی ، تولید مثل و در فصول مختلف ، میزانش تغییر میکنه ولی حذف نمیشه. چون سرشار از ویتامین و خواص متعدده. میزان ترکیب دانها در بخش تغذیه طوطی توضیح داده شده.
بهش ویتامین میدید؟ کف دریا در قفسش هست؟ در کل تغذیه اش رو بفرمایید. اگر کمبود داشته باشه شروع به جویدن اشیاء اطرافش میکنه.
کف دریا هیچ مشکلی نداره.جز یک مورد که اونهم همیشه اتفاق نمیوفته. یک ماده معدنی طبیعی و دریاییه. نگرانی بابت استفاده اش ، بخاطر خرد شدنش هست که ممکنه در دستگاه گوارش پرنده ایجاد مشکل کنه که شاید هیچ وقت هم این اتفاق نیوفته.
شاهدانه نباید همراه با بقیه دانها مرتب داده بشه. بسیار چرب. گرم و مست کننده است. دو هفته یکبار یک قاشق چایخوری بیشتر نیاز نیست یا بصورت جوانه. برای وضعیت فعلیش هم خوب نیست. تخمه هم محدود.
تغذیه عروس هلندی https://www.parsipet.ir/forumdisplay.php?f=470
بخش تغذیرو قبلا مطالعه کرده بودم
الان منظور شما اینه که بجای سنگ کلسیم از کف دریا استفاده کنم؟؟؟؟یا همین سنگ کلسیم خوبه؟؟؟آخه خیلی هم ازش استفاده نمیکنه
الان حدود 2 کیلو دون داره چجوری میشه شاهدونه هارو جدا کرد؟؟یا باید یه بار دیگه غذا درست کنم براش.؟؟؟؟؟
تخمه هارو میشه جدا کرد
سوالاتم خیلی زیاده!!!!و من هم تو اطلاعاتی که میگیرم از جاهای مختلف باعث سردرگمی میشه
سنگ کلسیم خوبه بزارید باشه. فقط علت نامناسب بودن کف دریا رو عرض کردم.
نمیشه جدا کرد. مصرف کنه. ولی سری بعد دانها رو جداگانه تهیه کنید تا با توجه به شرایط عروستون میزانشو بتونید تغییر بدید. وقتی ترکیبی تهیه میکنید احتمال اینکه دانهای نامرغوب ، کهنه یا خراب هم بینش باشه هست.
سلام دوستان.
یه سوال ؟
دو شب پیش یه جفت عروس مولد خریدم که وقتی رفتم بیارمشون کاملا با هم خوب بودند و حتی یکبار هم پیش من جفت گیری کردند و حتی یک عدد تخم هم گذاشته بودند.
این جفت و از سالن تکثیر خریدم و مطمئنم بهشون.
از دو روز پیش که آوردم اصلا طرف لونه نرفتند شاید یکی یا دوبار نر رفته تو لونه ولی سریع اومده بیرون.
و پایین قفس هم برای دون خوردند نمیاند و خیلی سری میاند و دوباره میرند جای خودشون.
از چیه و باید چیکار کنم؟؟
آیا لونه و تخم را بردارم یا باشه؟
ممنون
خواهش میکنم. زمان خاصی نمیشه تعیین کرد. بستگی داره کی خودشونو با محیط وفق بدن. همینجوری که نمیمونه . بالاخره باید زندگی کنن. هر چه کمتر استرس داشته باشن زودتر محیط جدید رو میپذیرن.
حضور جفت دیگه از یه طرف میتونه خوب از طرفی مخرب باشه. خوبیش اینه که باعث میشه به نوعی تداعی کننده محیط قبلی زندگیشون باشه. و بدیش اینکه چون تازه وارد هستن و هنوز این مکان رو قلمروی خودشون نمیدونن ، با دیدن جفت احساس کنن فضای جدید به اونها تعلق نداره و این بیشتر مضطربشون کنه و جفتگیری به تاخیر بیوفته. برای تولید مثل اول باید ارامش روحی داشته باشن. تا وقتی شرایط اماده نباشه اقدام نمیکنن. این موضوعیه که خودشون بررسیش میکنن و دست کسی نیست. شما فقط باید این اعتماد رو بهشون بدید و ارامشو فراهم کنید.
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)