فعالیت بدنیش خیلی خوبه و خیلی شیطون البته میگم سفید کامل نیست زرد مایل به سبزه
بیشتر ارزن و کتان میخوره و تو غذاش شاهدونه و تخمه به مقدار خیلی کم مخلوط کردم
هفته ای 2 بار سفیده تخم مرغ
هفته ای 2 بار حبوبات
میوه جات اصلا نمیخوره هر کاری کردم نخورده
بعضی وقتا (2 هفته 1 بار ) پسته یا گردو
هفته ای 4 قطره مولتی آویسول
درضمن سمت آب نمیره برای حمام کردن چیکار کنم؟
ظرف آبو که میزارم جلوش با دستم با آب بازی میکنم ولی فقط میاد یکم آب میخوره و میره با اسپری که میپاشم روش بدش میاد و فرار میکنه
من یه جفت عروس دارم که جفت خرده وتخم هم گزاشته اما عروس نر بال هاش می لرزه وبی حاله باید چکارکنم که مشکل هل بشه.
دوست عزيز چرا دقت نميكنيد؟؟ زمان داره از دست ميره و شما هيچ توجهي به سوالاتم نداشتيد! تاپيك قبلي يكسري سوال پرسيدم ازتون ، لطفا بدقت همه رو پاسخ بديد. اگر پرهاي اطراف مقعدش هم الوده است بفرماييد . از راه دور ،بدون هيچ شرح حالو معاينه اي كه نميتونيم بگيم مشكلش چيه؟!' همكاري كنيد لطفا.
زردی مدفوعش از مولتی ویتامینه. الان دیگه هوا داره سرد میشه. اگر تمایلی به حمام نداره مجبورش نکنید ممکنه سرما بخوره. روشهایی که امتحان کردید خوبه.
موقع ظهر و در محیط گرم یک برگ کاهو یا هر نوع سبزی که مورد علاقشه بزارید توی ظرف حمامش و ظروف اب و غذا رو از قفس خارج کنید. شاید برای کنجکاوی هم که شده ، سمتش بره و همین بازی کردن با سبزی خیس شده برای اب بازی ترغیبش میکنه. فقط اجازه ندید از سبزی خیس شده بخوره.
سلام من یه جوجه عروس هلندی دارم سه ماهه 4 روزه خریدمش الان متوجه شدم که نمیتونه یه بالشو جمع کنه بنظرتون چش شده چه کاری انجام بدم ؟ لطفا کمک کنید
خودم احتمال میدم چون میخواستم بگیرمش تو دستم شاید یجوری بهش فشار اومده
![]()
سلام دوستان کسی تخم عروس هلندی مصنوعی برای فروش داره ؟ و یا میدونه چطور میشه ساخت ؟ 20 عدد تخم نیاز دارم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)