سلام. شما مقداری ارزن کوبیده بزارید به همراه کمی میوه های رنده شده. سرلاک هم هر موقع استقبال کرد بدید نه به زور. بعد از مدتی که با طرز خوردن ارزن اشنا شد ، طی یکهفته از مقدارش کم کنید و به ارزن ریز کوبیده نشده اضافه کنید یعنی بصورت ترکیبی تا کاملا یاد بگیره. و بعد از اون ارزن ساده . با افزایش سن ( از 2 ماهگی به بعد ) تخم کتان و سایر دانها رو به جدول غذاییش اضافه کنید. میتونید از ارزن درشت که مورد علاقه طوطیهاست هم استفاده کنید و ببینید به نوع ریز علاقه منده یا درشت.
ممنون از راهنماییتون
ولی فروشنده به عنوان نر به من داد
الان از روی عکسا نمیشه نر بودن یا ماده بودنو تشخیص داد؟؟؟؟یه امیدی یه چیزی؟؟؟!!!!
میدونم تا پر ریزی نمیشه تشخیص داد ولی .....
راستی تخمه به مقدار خیلی کم براش ریختم هر چند فقط تخمه هارو میشکونه بعد خورد میکنه ولی نمیخوره
در ضمن میخاستم ببینم شاه دونه هم میتونم بهش بدم؟؟؟مشکل نداره؟
ببینید میگم که نمیشه دقیق گفت.
تخمه براش یریزین به مرور یاد میگیره.
همچی نباید هلو بپر تو گلو باشهبهتره تجربه کنه و ببینه که چطور باید بخوره.
در مورد شاه دونه هم باید بگم که براشون خیلی آزار دهندست مقدار زیادش.
هر بار پر کردن ظرف غذا ۱۵ تا دونه زیر بریزین.
Sent from my K00E using Tapatalk
ویرایش توسط vonarian : 5th September 2017 در ساعت 09:26 AM
سلام دوستان من 1 جوجه عروس سرلاکی دارم که حدودا 40 روز سنشه،خوب غذا میخورد تا دیشب حتی وقتی نزدیک تایم غذاش میشد سر و صدا میکرد و همراه غذا خوردن اون جیک جیک عادیشو میکرد اما از امروز اصلا غذا نمیخوره سمت سرنگ نمیاد ،از سرلاک kiki استفاده میکنم
الانم به خاک اره های توی جعبه گیر میده واسه خوردن
الان چه مشکلی براش پیش اوحده،خواهش میکنم بهم کمک کنین
سلام. روی خاک اره ها دستمال بزارید . شاید اونها رو خورده. نیم سی سی روغن زیتون بدید. چینه دان رو ارام ماساژ داده و یک قطره سرکه سیب در نیم سی سی اب با قطره چکان بریزید دهانش. ( یکمرتبه) . با وجود غذا نخوردن چینه دان خالیه یا پر؟
ممکنه عفونت هم داشته باشه. اگر تا فردا بهتر نشد ببرید دامپزشکی.
دکتر برهانی کیا :
خیابان کبیری (دزاشیب). خ رمضانی. نبش کوچه بنفشه. پلاک 53/ 09126166561
سلام خدمت اساتید محترم
ببخشید جوجه من علاقه زسادی به سرلاک داره و خوب میخوره
همچیش اوکیه با این سنی که داره خوب میفهمه و حرکت و ایناش مشکلی نداره
فقط یکی اینکه اگه گرسنه بشه اصلا صدا نمیده ولی وقتی غذا رو ببینه دیونه میشه
بعد اینکه هپغذا رو میخوره و سیر میشه اصلا کاری نمیکنه و وقتی میزارمش تو جاش فقط میخواد بخوابه
بعد اینکه میخوابه دیگه بیدار نمیشه مگه اینکه من بیدارش بکنم و بیارمش بیرون
بیرونم که میارم یکم
در حد ۲ دقیقه یکم راه میره و بعدش دوباره همونجا چشاشو هی میبنده میخواد بخوابه
دلیلش چیه
جوجه یک ماهش بیشتر هست تقریبا یک ماه و ده روز
ارزن هم دوس داره و هر چیزی رو نزدیکش ببینه از روزنامه گرفته تا لباس بنده گاز میره و میخواد بکنه
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)