سلامسلام می خوام رف به ابعاد طول 40عرض15وارتفاع 40 بگیرم که از این 40سانت پنج سانت از بالا دوتا فیتینگ بزنم یکی 1/2برای ورودی و 1برای خروجی که فکر نمیکنم باقطع برق هم آب سرریز بشه چون بالاتر از تانک اصلی قرار میگیره و آب ورودی هم از خروجی رف برمیگرده توتانک اگه جایی رو اشتباه میکنم راهنمایی بفرمایید و برای مابقیه ارتفاعی که برام میمونه پنج سانت هم شن بقیه هم ارتفاع مفید البته اینارو هم گفتم بخاطر نور که فعلا نمیدونم از چه لامپی باید استفاده کنم راجع به لامپ هم باتوجه با این ابعاد راهنمایی بفرمایید ممنون
درسته و برای هر لیتر آب یه وات نور لازم دارید که یه کم مصرف معمولیه کفایت میکنه
سلام دوستان من تانکم کلا 45لیتره بنظرتون شدنی از این زایشگاه ها بگیرم کنار تانک بزارم و داخلش رفیجیوم بزارم برای حذف نیترات چون نیترات آب تانک خیلی بالاست؟؟![]()
سلام
رفریجیوم نمیتونه نیترات رو کم کنه و بیشتر کارش کنترل کردنه مخصوصا با اون سایزی که میگی ، اول باید نیترات رو کاهش بدی بعد به فکر رف باشی
سلام
بهترین روش سیفون کردنه و دومین روش گذاشتن نیترات گیر تو سامپه و بهترین روش که تو طولانی مدت جواب میده راه انداختن سیستم بایوپلت هست که باید اسکیمر قوی داشته باشی ، متدهای جدیدی هم هست مثل زئولیت که باید مهارت داشته باشی
راحت ترین کار برای شما گذاشتن نیترات گیر و سیفون کردنه
نوروزی جان من دارم هرهفته سیفون میکنم ولی هنوز که جواب نگرفتمسلام
بهترین روش سیفون کردنه و دومین روش گذاشتن نیترات گیر تو سامپه و بهترین روش که تو طولانی مدت جواب میده راه انداختن سیستم بایوپلت هست که باید اسکیمر قوی داشته باشی ، متدهای جدیدی هم هست مثل زئولیت که باید مهارت داشته باشی
راحت ترین کار برای شما گذاشتن نیترات گیر و سیفون کردنه![]()
میبرم برام تو نواب یکی هست قدیمیه این کاره برام تست میگیره همه تست هارو برام گرفته میگه خوبه حتی کلسیم ولی نیترات آب تست میگیره قشنگ قرمز میشه تست.
ولی چیزی که من بهش شک کردم اینکه اگر نیترات آب بالا باشه هم رو ماهی هم رو کرم لوله ایی ها باید تأثیر بزاره اما الان خداروشکر هم دوتا پرکولاها خیلی بازیگوشن و هم اون کرم لوله ایی که گلش افتاده بود گلش دراومده و اون یکی هم که همیشه بیرونه !!!!!!!!!!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.