با سلام،
ببخشید من یه دو ماهی هست کاکاتیل خریدم،ولی راستش بهم گفت ابلقه نر هم هست جوجه چهار ماهه هست!بعد که خونه اومد جیغ می زد و تغلا میکرد،پر ریزی هم داشت
صورتش لک های سیاه داره ولی بیشترش زرده
نوکش هم صورتیه پاش هم صورتیه حالا ببخشید این واقعا چهار ماهشه؟
سلام، ببخشید هر کار کردم آپلود نمیشه ،آدرسش رو همه کپی کردم ارور میده
حالا ببخشید یه سوال دیگه تیتیو من هیچ وقت گاز نمی گیرفت حتی بوسشم میکردم ولی امروز صبح گذاشتم روی استند بعد که میخواستم برش دارم نمی ذاشت (دستیه)ولی خیلی گاز گرفت بعد من چند دقیقه بعد این کار رو کردم چنان گاز گرفت که دو جای دستم خونریزی کرد،
بین شستم رو حتی امروز بخاطرش بخیه خورد، خیلی وحشی شده نمی دونم چرا ،واقعا پرنده مهربونی بود اما بعضی وقتا مثل چی گاز میگیره من هم نمی ترسم دستم رو مشت کردم ولی چند بار گاز گرفت بعد آخر سر سرش رو با نوک محکم زد به دستم برید من هم نتونستم جلوی خودم رو کنترل کنم سرش داد زدم و....حسابی دعواش گردم،
الانم پشیمونم ولی نمی دونم چرا بعضی وقتا خیلی گاز میگیره،حتی اون روشی که برای شرطی کردن گاز نگرفتن طوطی ها رو گفتین انجام میدم ولی واقعا محکم نوک میزنه نمی دونم چیکار کنم واقعا ،کمکم کنین�������������� ����������������
راستی می تونیم پر های طوطی ها رو علاوه بر اون چیزی که گفته شده بزنیم؟(فقط ردیف سوم پر ها باستثنا دو شاه پر اول بال)اگه بیش تر بزنیم مثلا ردیف دوم پر ها پرنده دردش میگیره یا خون میاد؟اگه میشه جواب بدین ممنون
سلام، درمورد كوتاه كردن پرها اطلاعي ندارم با متخصص طيور صحبت كنيد.
تنبيهتون درست نبود . اگر به مكان خاصي علاقه نشون ميده به جاي إجبار و عصبانيت با ترفند توجهشو جلب كنيد . طوطيها عاشق سرگرميهاي متنوع و فكري هستن. كافيه با حركت نردبانش يا اويزهاي مخصوص ، پنهان كردن غذا ، سوت هاي خاص ، به سمت خودتون هدايتش كنيد . سن بازيگوشيه و هر چيزي رو امتحان ميكنه . اگر قرار باشه با تنبيه و خشونت پيش بريد كه نه تنها دستي نميشه بلكه ازتون فاصله ميگيره . وقتي كاري ، خلاف ميلش انجام بشه ، چاره اي جز گاز گرفتن و لجبازي نداره . ملايمت، صبر ، توجه ، استمرار و خلاقيت ، از فاكتورهاي اصلي برقراري ارتباط با حيوانات و همينطور شرطي شدن اونهاست .
براي عكس هم عرض كردم از آپلود سنتر ديگه اي ، خارج از سايت استفاده كنيد.
سلام،اینم از عکس های تیتیو راستی،تو لک میره و پر ریزی داره،بنظرتون سن تقریبیش چقدره؟،نر هست یا ماده؟،ابلقه؟خیلی ممنون،
![]()
سلام . اگر از پرريزي اطمينان داريد بالاي ٤ماهه . عكس واضح تري از زير دم بزاريد . بله ابلقه . چون ميفرماييد تولك هست ، بيشتر بايد استراحت كنه . ديدن فضاي بيرون و اشتياق به ازادي و پرواز ، استرسشو بيشتر ميكنه . ولي عكس ، به جوجه هاي ٣-٤ماهه شبيه هست ، چطور تولكه ؟!
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)