سلام. عروسم فکر کنم دیروز تخم گذاشته. الان ی تخم بود تو لونه. اولین تجربشونه از جوجگیم دست خودم بودن.
چی بهشون بدم؟ چکار کنم؟ دما؟ نر رو تخم خوابیده الان
ی اتاقک درست کردم گوشه بالکن. نصفش قناری ریختم. نصف دیگشو این ی جفت رو گذاشتم. دما با بیرون یکیه فقط سر ظهر ک گرمه ی فن روشن میکنم دما نره تو ۳۰تا.
Sent from my iPhone using parsipet
سلام. لینک تغذیه رو که دارید .همه چیز برای زمانهای مختلف توضیح داده شده. فکر نمیکنم بار اولتون باشه. مدت زیادیه با نگهداریو جوجه کشی سروکار دارید دیگه باید اشنا شده باشید
کار دیگه ای نیاز نیست. دما خوبه. مراقب باشید که پرنده های دیگه ، از بیرون به سمت قفسها هجوم نیارن. منظورم کلاغه که میدونید چقدر راحت حتی از توی قفس اسیب میزنه. هم خطرناکه برای قناری و عروسهاتون هم برای تخمها. اگر بترسن دیگه روی تخم نمیشینن. بهتر بود والدین مولد و اماده تخم گذاریو داخل اتاق که نورگیر هم باشه و شرایط تهویه خوبی داشته باشید نگه میداشتید.
سلام .من یه عروس هلندی دارم که از 15 روزگی پیشم بوده و الان دو ماه کامل پر کرده پراش کامل در اومده اما زیر گلوش و و کمی پایینتر از گلوش هنوز کاملا خالیه .آیا باید به دامپزشک مراجعه کنم؟
سلام من امروز ى گنجشك پيدا كردم ك هنوز چشمامم باز نيست هنوز چ جورى بهش غذا بدم و چى بدم ك زنده بمونه هنوز زنده است ميدونم اينجا بايد سوال عروسا رو بپرسم ولى چاره اى نبود براى زنده موندنش پرسيدم من قبلا ى برزيلى رو با سرلاك بزرك كردم
سلام ، چرا چاره اي نبود؟ مثلا در تاپيك خودش سوال ميشد ، پاسخ نميداديم؟!
روزی یکبار نصف تخم مرغ ابپز رو رنده کنید با ارد نخودچی ، کمی دان پارس و اب گرم هر 3 ساعت یک سی سی بهش بدیدبه اینصورت که یک تخم مرغ رو بعد از ابپز شدن دوقسمت کنید ، یک قسمت رو برای غذای نصف روز در نظر بگیرید و نصف دیگه رو برای بقیه روز و داخل فویل بزارید یخچال. قبل از مصرف هم گرمش کنید. خودتون جوجه سرلاکی بزرگ کردید و میدونید که بهداشت سرنگ و سلامت و نگهداری صحیح مواد غذای چقدر اهمیت داره.
با چند قطره اب هم دور دهان رو تمیز کنید. در مصرف دان پارس زیاده روی نکنید. هضمش مشکله.
هفته ای دوبار کمی سیب درختی و زمینی پخته یا هویج پخته رنده شده به سرلاک اضافه کنید. از هفته دیگه ، ارد ذرت ، ارد برنج و ارد گندم ( جمعا یک ونیم بند انگشت )و گاهی خیلی کم بیسکوییت مادر. مقدار آردها زیاد نشه ، هضمش مشکله.و به مرور با افزایش سن ، مقدارشو بیشتر کنید. . از 14 روزگی هم خیلی کم ، غلات و حبوبات کاملا پخته و له شده در وعده های جداگانه داده بشه ولی نه هر روز. نفخ زیادی داره . 2_3بار در هفته.
از 15_20 روزگی کم کم میتونید کتان و ارزن اسیاب شده رو با سرلاکش ترکیب کنید. کاملا نرم و روان بشه. وقتی سرلاک حاوی تخم مرغه ، زیاد در محیط نمونه فاسد میشه. 2_3ساعت بصورت ترکیبی با اردنخودچی در هوای خنک میتونید نگه دارید بعد دور بریزید.
گاهی چند قطره روغن زیتون به ترکیب تهیه شده اضافه کنید. از هفته دوم هم دو روز یکبار یک قطره مولتی ویتامین نوزاد و دو بار در هفته ( یک قطره سرکه سیب ) داده بشه.از چند روز دیگه گاهی بعد از غذا چند قطره ای اب بدید بخوره.
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید انجمن پارسی پت ، خیلی خوشحالم از اینکه به جمعتون پیوستم ...
من امروز به یک پرنده فروشی مراجعه کردم و چند تا سوال برام پیش اومد که خواستم اینجا مطرح کنم اگر دوستانی که اطلاع دارن پاسخ بدن ممنون میشم ؛
1- چند تا جوجه عروس اونجا بودن که به نظر یکمی چاق میومدن و خیلی کم تحرک بودن ... خواستم بدونم طبیعیه یا مشکلی داشتن؟
2- قیمت جوجه عروس هارو حدوداً 250-300 میگفت ، به نظرتون چطوره قیمتش؟
3- تعداد زیادی هم مرغ عشق (باجریگار) داشت که اونارو هم جفتی 70-80 تومن میگفت که به نظرم گرون میومد ، به نظر شما چطوره قیمتش؟
با سپاس از دوستان![]()
سلام
١- اينطور كه نميشه گفت مشكلي دارن يا نه !! شايد ژنتيكي باشه يا پرخوري ميكنن .
٢- چه نژادي بودن ؟ قيمت در نژادهاي مختلف متفاوته . اين حدود ، معمولا براي لوتينو تعيين ميشه .
٣- اطلاع دقيق ندارم . اگر با تخم به فروش ميرسن يا سابقه جوجه دهي داشته باشن، قيمتش مناسبه ، مولدها يا جوجه دارها هم كه تا ١٠٠ قيمت گذاري ميشن.
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)