من اینقدر این عسل جونو دوست دارم مثل طوطی خودم . ولی احمد خان سعی کنید آبشو همونطور که سپیده گلم فرمودند تندتند عوض کنید من معمولا هر 2 ساعت عوض میکنم آب لوله کشی هم ندید بهتره .
من اینقدر این عسل جونو دوست دارم مثل طوطی خودم . ولی احمد خان سعی کنید آبشو همونطور که سپیده گلم فرمودند تندتند عوض کنید من معمولا هر 2 ساعت عوض میکنم آب لوله کشی هم ندید بهتره .
سلامسلام .چه بامزه ست عسل شما . بهتره قبل از گذاشتن اسباب بازی اینا رو بجشونید چون این رنگا ممکنه باعث مسمومیت طوطی بشه . بعضی از طوطی ها با این اسباب بازی های رنگی مسموم شدن ( به گفته دکتر برهانی کیا ) . ظرف آبش رو هم زود به زود عوض کن چون آبی که طوطی می خوره باید کاملا تمیز باشه . اگه همچین عادتی داره می تونی خودت چوب های امن رو بگیری و مهره مهره درست کنی یا به صورت مکعب براش بذاری تا این چوبا رو تو آب خیس کنه .بهتره چون بدون رنگ هستن .ولی رنگ خوب نیست که تو آب آشامیدنی طوطی باشه .مرسی از عکسایی که گذاشتی .چه با کیفیته عکسا .خیلی قشنگه .
از شما ممنونم.بعضی از اسباب بازیهاش را میجوشونم اونهایی را که بهش شک دارم.عکسهاش هم اگر با کیفیت هست چون باباش عکاسه:41:
ممنون آیسان جان.شما به عسل من لطف دارید.تا حالا هم بهش آب جوشیده میدادم فقط باید زود به زود آبش را عوض کنم."چشم"
چه طوطیه خوبیه. ( بزنم به تخته) خیلی سرحال و خوشگله. بهت تبریک می گم . معلومه که خیلی هم شیطونه.
عکس ها هم که فوق العاده است . خیلی خوب عکس گرفتی.
پیشنهاد می دم که تو مسابقه هم شرکتش بدی اگر شرکت ندادیش
ویرایش توسط hsoonheb : 9th June 2011 در ساعت 12:56 AM
سلام
طوطیتون خیلی خشگله ، تبریک میگم .
اما باید نشیمنش رو عوض کنید و باید قطور تر بشه .
امیدوارم همیشه کنار هم خوش باشید و از وجود هم لذت ببرید.
سلام
نظر لطف شماست.هم شیطونه و هم باهوش.از دور وقتی میبینه خوردنی دستم هست هی سوت میزنه که زودباش بیا بهم بده ولی وقتی میبینه دست خالی هستم اگر برم نزدیکش وایمیسته به غار غار.
تو مسابقه اردیبهشت شرکتش دادم ولی نمیدونم چرا جوابش نمیاد.
از شما هم ممنونم.اتفاقا چند روز پیش رفتم براش از درخت توت چندتا نشیمن عالی و طبیعی براش بریدم و گذاشتم یکساعت جوشید بعد هم گذاشتم براش.خودش هم خیلی خوشش اومد شاید فکر میکنه روی شاخه درخت ایستاده.عکس شاخه ها را میخواستم بگذارم ولی آپلودسنتر فروم مثل همیشه کار نمیکنه.
ممنون
سلام
خیلی با نمک و خوشگله این عسل خانم خوش به حالش باباش عکاسه عکسای به این قشنگی ازش میگیره:smile (56):
اتفاقا طوطی منم دوست داره اسباب بازیش همیشه خیس باشه با هرچی بازی میکنه هر چند وقت یک بار باید بذارتش تو اب دوباره برداره:smile (216):
چقدر اون عکسه که بال هاش رو باز کرده زیباس
فکر کنم حس عقاب بش دست داده :79:
جدا زیباست بهتون تیریک و خسته نباشید میگم
وای چه عکس های قشنگی . چقدر قشنگ ژست می گیره. :smile (56): دوربین رو می شناسه ؟ می دونه عکس گرفتن یعنی چی ؟
معلومه صاحب خوبی براش هستید. چون خوشحال به نظر میاد .
من این عکس ها رو می بینم طوطی دلم می خواد . ولی با گربه نمی شه :smile (205):
سلام.
ماشــــــــــــــالله هزار ماشالله.:smile (204):
خدا حفظش کنه :smile (159):خیلی نازه. تبریک میگم.واقعا.:smile (2):ولی قبول نیس:smile (267):.شما حرفه ای عکاسی میکنی.:smile (192):. ایشالا کلی بحرفه و شیرین کاری کنه براتون.:smile (22):
شاد باشید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.